Šta je novo?

Koji android do 250 evra?

ikacks

Slavan
Učlanjen(a)
13.03.2009
Poena
310
Dakle planiram da kupim neki android fon do 250 evra. Zagrejan sam za Samsung Galaxy Ace i telefon mi se svidja onako na prvo vidjenje. E sad, jel ima nesto bolje za te pare, a da je novo? Polovni telefoni me ne zanimaju, jer ne volim nista polovno da kupujem, osim ako je od poznatog kupca.

Unapred hvala!

A zašto ne Motorola Defy? I gde ima nov Ace za 250e?

i meni je Ace ok...bas sam ga gledao na youtube, citao testove...nije los... u ns je 230e, a Defy 265. gledao sam i Defy i mogu reci da je tel takodje zanimljiv... i prilicno ga hvale. uporedi, procitaj na netu testove pa proceni...

Gledao sam malo neke testove na netu, i ova motorola deluje interesantno. A sa druge strane na oglasima ima da se nadje nov Galaxy S iz inostranstva za oko 300 evra, koji je i za Defy i za Ace ubica. Jel ima bese neko na forumu ko prodaje te telefone iz inostranstva?

ja svaki android sad uporedjujem sa ZTE Blade :) posto je blade oko 100e preko ..... ostali moraju da nude vise ako kostaju vise :)

Galazy Ace i Defy motorola koliko sam vide ne nude nista vise osim malo brzeg CPUa, i da ta motorola ima neku cudnu rezoluciju, i nema GPU (ako ovo nesto znaci)

neko je prodavao onaj Meizu ovde na oglasima za 280e ? valjda .... pogledaj to ... kapiram da sije sve ove telefone za 2 duzine koplja :)

Poslednja izmena:
Defy ima GPU, PowerVR SGX530 koji je jači od Adreno 200 koji ide u Galaxy Ace. Android zahteva GPU, telefon sa tim OS ne može da se napravi bez istog, jer prosto ne bi radio.

Poslednja izmena:
Najbolji za tebe bi bio Huawei Ideos X5, na žalost nećeš moći da ga nađeš u Srbiji, ovde u Grčkoj košta 200 evra nov. Moj ZTE Blade je takođe odličan izbor za još manje pare, ali da ti ne kvarim raspoloženje pričajući o telefonima koje ne možeš lako da nabaviš.

I Ace i Defy su odlični telefoni, ja bih uzeo onaj koji mogu jeftinije da nabavim.

Razmislicu jos do ponedeljka... Izmedju defy-a i ace-a izabrao bih samsung, ali sa druge strane za pedesetak evra vise ima da se nadje desire i galaxy s koji su dosta bolji i od motorole i od ace-a. Totalno sam zbunjen... :crash:

Samo da se javim da sam kupio Galaxy S u Nisu za 290 evra, nov u originalnom pakovanju... :banana::banana::banana: Prvi utisci su fantasticni, jos se privikavam, jer mi je ovo prvi telefon sa androidom, a i prvi telefon sa ekranom na dodir... Hval svima na pomoci...

Vrh Dno