Šta je novo?

Koji android box kupiti?

• Začetnik teme Začetnik teme Miksat
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Miksat

Cenjen
Učlanjen(a)
03.03.2016
Poena
180
Pozdrav svima, hoću prijatelju za rođendan da uzmem neki android box do 10.000 din, uzeo bih kod nas u Srbiji jer mi treba hitno. Koristio bi se za eon, netflix, hbo, amazon prime. Da li je xiaomi mi box s i dalje best buy za te pare ili bi ste mi preporučili nešto drugo?

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Imam Mibox ,u Jan/feb "puni" 4godine rada [emoji3]
Posle njega kupio Firestick gen2, Firestick 4K i početkom godine Ugoos am6.Moja topla preporuka za Mibox jer od svih nekako mi najkompletniji uređaj. jedina mana je nedostatak lan porta i možda još neki USB što se lako rešava kupovinom Ugreen adaptera(10-15evra)

https://mi-srbija.rs/tv/tv-box-i-stick/mi-tv-box-s

Mi box na akciji do 17h

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
5a8d07f6bc0b40457879bbd8df1684ce.jpg

Poslednja izmena:
Imam Mibox ,u Jan/feb "puni" 4godine rada [emoji3]
Posle njega kupio Firestick gen2, Firestick 4K i početkom godine Ugoos am6.Moja topla preporuka za Mibox jer od svih nekako mi najkompletniji uređaj. jedina mana je nedostatak lan porta i možda još neki USB što se lako rešava kupovinom Ugreen adaptera(10-15evra)

gde sad kupiti bilo šta od ugreena kad je na njihovoj zvaničnoj prodavnici na aliju poštarina za srbiju preko 100 dolara?

Koji android tv box kupiti u Srbiji da ima nov jak čip, dobru grafiku, gigabitni ethernet priključak i da se ne greje puno. Uglavnom za IPTV i HBO GO.
Hvala i pozdrav!

Nazad
Vrh Dno