Šta je novo?

Koji AMD ?

Milan

Čuven
Učlanjen(a)
11.02.2002
Poena
619
Dakle crko mi je proc. i treba mi novi. Zanima me da li ima dobrih Bartona i sl. na prodaju, koje su oznake i gde ih ima.

Hvala i poz.

U principu, kao shto si mogao i do sada da procitash na ovom forumu, uzmi XP2500+ Barton i vozi. U principu bi trebalo da se skoro svaki lepo O/C...

Shto se tice oznaka, mislim da imash onu tabelu u sticky-ju "kako overklokovati", mada ona ne sadrzi neke novije oznake...

E a gde cesh da ga kupish i po koje pare i da li ce ti upasti dobar primerak, ako ne znash nekog, moracesh da gledash u koske i pasulj ;)

Pozdrav

Svi novi cpu-i su zakljucani. o/c moze jedino podizanjem magistrale...
Poz!

npetar je napisao(la):
Svi novi cpu-i su zakljucani. o/c moze jedino podizanjem magistrale...
Poz!

Znam da su zakljucani (otkljucacu ga ) ali me interesuje gde ima dobrih procesora.Neki Barton da RADI na 2.2-2.3ghz pri sto manjoj voltazi.

Mozes li da napises kako ces ga otkljucati?

Ma uzmi lepo Mobile Barton, sto se cimas sa tim i gubis garanciju. Uzmes mobilnog, przis, vozis, spalis i zamenis u garanciji :d

Falcon je napisao(la):
Ma uzmi lepo Mobile Barton, sto se cimas sa tim i gubis garanciju. Uzmes mobilnog, przis, vozis, spalis i zamenis u garanciji :d

Procesor je najverovatnije nadjen (10x Drfedja) i zakljucan ce raditi na 11x220 ;)

Falcon je napisao(la):
Gde da nadje Mobile?

Ja nemam vise! :d:d:d

fino fino, svaka cast i tebi i drfedji ! :smrc smrc:

gx-x je napisao(la):
fino fino, svaka cast i tebi i drfedji ! :smrc smrc:
Ako je to zbog pominjanja mobilca... nemam ga ni ja vise, prodao sam svoj 2600+. Vratio sam se dobrom starom TBred-u B na 2.45 GHz ;)

Tako da smo sad ti i ja u istoj situaciji, nema razloga da smrcas! :beat:

Procesor sam juce uzeo , radi na [email protected] prime stable.Tnx. Fedja josh jednom.

@CAR: ma nije zbog mobilaca, sasvim mi je je svejedno kako se zove ako radi na 11x220 ! Moja raga nece ! cak sam je i :whip: ali drtina nikako nece stabilno na 2.4 :crash:

milenkoc23 je napisao(la):
Ali zato ja mogu da nabavim :-devil-:

Ako mozes da nabavis ti postavi oglas, ovakvo dobacivanje nece biti tolerisano ubuduce!

U redu je :zgran: posto su ljudi rekli da nemaju, ja sam samo hteo da se malo pohvalim nisam imao nameru nista da pridajem. Stvarno mi je zao sto je to lose shvaceno.
Won't happen again ,)

Uspu uopste mi nije jasno zasto bi neko dao tolike pare za jedan barton 2500+ pa cak iako se klokuje kao lud? Mislim da to bas i nije pametna investicija, ali sta je pa pametna investicija kod OC-a.

milenkoc23 je napisao(la):
Uspu uopste mi nije jasno zasto bi neko dao tolike pare za jedan barton 2500+ pa cak iako se klokuje kao lud? Mislim da to bas i nije pametna investicija, ali sta je pa pametna investicija kod OC-a.
Zato sto je taj Barton (2500+ Mobile) samo nekih 10-ak evra skuplji od obicnog Bartona 2500+... pritom i zakljucanog...

bas se i ne secam da je bio 10e skuplji... 70e vs 90e :eek:

gx-x je napisao(la):
bas se i ne secam da je bio 10e skuplji... 70e vs 90e :eek:
Moja prva tura mobilnih - 90 evra. Obican 2500+ u to vreme - 78 evra. Kod simpsona 75.

Za 70 evra, Bartona 2500+ nigde nije bilo.

:D bilo je ;) Samo ne kod Simpsona. Elem, gledajuci realno, u pravu si, tada su bili 72-75 u vele i oko 85~95 u malo prodaji.

AD je napisao(la):
I sta bi sa tim procesorima?
Nema ih nesto, ni biranih, ni "obicnih". :wall:
Pa nema kad nisam porucivao nista. Svi su hteli "extra primerke"... :trust:

CAR je napisao(la):
Pa nema kad nisam porucivao nista. Svi su hteli "extra primerke"... :trust:
Care, ovaj novi mobil AMD "Sempron" ... jel moze na NF7 ploce ?

moci ce sa bios updateom, ali ne vidim koji ce ti to sobzirom da je to TB core klone...zato onaj 754 pegla :)

maxer je napisao(la):
Care, ovaj novi mobil AMD "Sempron" ... jel moze na NF7 ploce ?
Ne znam, stig'o sam pre nedelju dana sa mora, nisam u toku! :d:d

Al' kako ti lepo rece gx-x, s obzirom na opstepoznatu cinjenicu da je to u osnovi Tbred B... batali Semprona. Iliti novog Durona ;)

Naravno najbolji AMD trenutno je Athlon64 3X00+, poneki nisu cak ni preskupi :D

CAR je napisao(la):
Ne znam, stig'o sam pre nedelju dana sa mora, nisam u toku! :d:d ...
Care evo o cemu se radi:
... a few different CPUs, all K7 based processors (e.g. Athlon XP, Sempron 2800+) are colored green, all K8 based processors (e.g. Athlon 64, Athlon 64 FX, Sempron 3100+) are colored orange and all Intel processors are blue in the graphs:
3452.png

Taj Sempron je mobil procesor, sto znaci da ce se klokovati kao lud.
Tek sada sam obratio paznju da je ovaj "dobar" Sempron 3100+ ustvari K8, Socket-754.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno