npetar je napisao(la):Svi novi cpu-i su zakljucani. o/c moze jedino podizanjem magistrale...
Poz!
Vladd je napisao(la):A taman sam mislio da odem na pecanje :d
Falcon je napisao(la):Ma uzmi lepo Mobile Barton, sto se cimas sa tim i gubis garanciju. Uzmes mobilnog, przis, vozis, spalis i zamenis u garanciji :d
Gde da nadje Mobile?Falcon je napisao(la):Ma uzmi lepo Mobile Barton, sto se cimas sa tim i gubis garanciju. Uzmes mobilnog, przis, vozis, spalis i zamenis u garanciji :d
Ako je to zbog pominjanja mobilca... nemam ga ni ja vise, prodao sam svoj 2600+. Vratio sam se dobrom starom TBred-u B na 2.45 GHzgx-x je napisao(la):fino fino, svaka cast i tebi i drfedji ! :smrc smrc:
Ali zato ja mogu da nabavim :-devil-:CAR je napisao(la):Gde da nadje Mobile?
Ja nemam vise! :d:d:d
milenkoc23 je napisao(la):Ali zato ja mogu da nabavim :-devil-:
Zato sto je taj Barton (2500+ Mobile) samo nekih 10-ak evra skuplji od obicnog Bartona 2500+... pritom i zakljucanog...milenkoc23 je napisao(la):Uspu uopste mi nije jasno zasto bi neko dao tolike pare za jedan barton 2500+ pa cak iako se klokuje kao lud? Mislim da to bas i nije pametna investicija, ali sta je pa pametna investicija kod OC-a.
Moja prva tura mobilnih - 90 evra. Obican 2500+ u to vreme - 78 evra. Kod simpsona 75.gx-x je napisao(la):bas se i ne secam da je bio 10e skuplji... 70e vs 90e![]()
CAR je napisao(la):Moja prva tura mobilnih - 90 evra.
Pa nema kad nisam porucivao nista. Svi su hteli "extra primerke"... :trust:AD je napisao(la):I sta bi sa tim procesorima?
Nema ih nesto, ni biranih, ni "obicnih". :wall:
Care, ovaj novi mobil AMD "Sempron" ... jel moze na NF7 ploce ?CAR je napisao(la):Pa nema kad nisam porucivao nista. Svi su hteli "extra primerke"... :trust:
Ne znam, stig'o sam pre nedelju dana sa mora, nisam u toku! :d:dmaxer je napisao(la):Care, ovaj novi mobil AMD "Sempron" ... jel moze na NF7 ploce ?
Care evo o cemu se radi:CAR je napisao(la):Ne znam, stig'o sam pre nedelju dana sa mora, nisam u toku! :d:d ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari