Šta je novo?

koji all in one softver za dopisivanje? (google, msn face itd)

Mirko BGD

Slavan
Učlanjen(a)
26.01.2005
Poena
319
pozz
prilikom startovanja racunara mi startuje jos par programa za dopisivanje, medjutim resio sam da sve to objedinim u jedan kvalitetan program, preko koga cu moci da se spojim u vise naloga (skype, MSN, gtalk, facebook i sl)
bilo bi lepo da program podrzava audio i video konverzaciju kao i transfer fajlova! ostalo je ne bitno!
neki predlog?

Miranda IM. Program možda izgleda jadno kad je klot, ali dodataka ima za sve što možeš i ne možeš da zamisliš.

kucam ja miranda u google, izadjose neke ribice, veruj mi u opste ne izgledaju jadno :D :D

DObra je mirandaIM ali easy to use, all in one IM po meni najbolji trillian i to beta ver.5 ... osiromashena verzija je sasvim dovoljna... :)

Samo Skype pokriva Skype. Miranda ima dodatak za Skype, ali je to kao i kod drugih, samo frontend. Skype mora da radi u pozadini. To je problem do samog Skype, ne dozvoljavaju da ijedan drugi program koristi njihov protokol.

Inače, traži u google Miranda IM.

A pogledaj i Pidgin ...

Pidgin!

Nego, audio-video konverzija valjda moze da radi samo preko originalnih programa, ne i preko all-in-one.

Miranda IM, jedino što ti treba. U crevca je možeš podesiti.

Da li se pojavio neki koji pored gtalk, msn, podrzava i skype?
Pidgin da li sad podrzava skype?
Neki drugi, treci ...?

Poslednja izmena:
Ja koristim samo skype. U ovoj v6 nema ni reklama, milina :)

skype sad radi i sa msn... tako da skype 6 gasi potrebu za msn... dodas i gtalk i to je to...

Pidgin ima plugin za skype chat. U ranijim verzijama je radio, nisam probao u poslednjoj.

ja koristim samo gtalk iz gmaila, ali sam sada instalirao im+ na win 8 (u metro-u).

skype-6.0-access.png

Sta mislite kakav je Nimbuzz meni na njemu radi
sve ..... Naravno bez Skype-a

Pa msn je obsolete. Ko to jos koristi ?

miranda..koristim godinama za sve
veliki plus sto zauzima minimalno memorije u odnosu na druge..zavisi od loadovanih modula zauzima od 5-10 mb i sto mozes brate mili da je namestis kako ti hoces u sitna crevca...sta god zamislis
trilian koristio jedno vreme. glomazno, tromo i zezancija oko registracije

Prilozi

• Capture.JPG
    Capture.JPG
    17.2 KB · Pregleda: 47
Da, razlika od 20 MB u zauzecu memorije u danasnje vreme bas cini veliku razliku :)
Trillian ili Pidgin za Windows su najbolja resenja. Trece nesrecno resenje je Digsby.

Kako na skajp uvesti msn kontakte? Odnosno kako u isto vreme biti povezan i na skajp i na msn? Vidim da moze fb uz jedno od to dvoje,ali izgleda da oboje ne moze?

Instaliras Skype 6, ulogujes se sa MSN nalogom, on te pita da li imas Skype i nakon toga pratis sta ti pise :)

tnx ;) Ode Adium u penziju :d

Poslednja izmena:
Vrh Dno