Šta je novo?

Koji adsl provajder?

71
65
59
YUBC

@M!ST!CX
Niko osim Beotela nema dobar ping, jel'tako? :D

71
65
59
YUBC

@M!ST!CX
512 ili 768? ne zaboravi da ja imam 256;)
u svakom slucaju vidim da se yubc popravio:D voleo bih da si pre godinu dana pokusao da igras Counter Strike na yubc koliki bi bio ping;)

84.244.162.128 - 51ms
193.93.45.89 - 54ms
81.19.208.70 - 56ms
Verat ADSL 768/192kb - cini mi se da su ovo dosta bolji rezultati nego na Beotelu i YUBC-u. Inace ping do gugla mi je 38ms u ovom trenutku.

^Kad bi neko sa beotela postavio sa tom konekcijom rezultate, pa da uporedimo.Bas me interesuje koliki bi bili!?

Ovo su zaista dobri rezultati koji ne odstupaju mnogo od mojih na kablu kada radi dobro. Prijatno sam iznenadjen. Ipak mi nije jasno od cega to sve zavisi... da li od opreme u samoj centrali, od telefonskih kablova (njihove starosti), od udaljenosti od centrale...

^Kad bi neko sa beotela postavio sa tom konekcijom rezultate, pa da uporedimo.Bas me interesuje koliki bi bili!?

Da, vidis, to nisam uzeo u obzir. I meni je odziv bio malo losiji kada sam imao 512k. Valjda ce neko da se javi sa Beotela,YUBC-a,EUneta,Sezama sa najjacim paketom da vidimo da li ima razlike i ako ima, kolika je.

Pa sto ne kukate ljudi? Evo :d
Beotel, 768 paket
57
61
66
Upaljen Kasper, Outpost, WLM... Ali nista se nije skidalo niti slalo...
Jel pomoglo. Iz mog iskustva a i ortakovog, prelazak na jaci paket je doneo i manji ping ;)

Pinguj ti to ponovo, mora da moze bolje ;)

Jeste da sam na samo 850m od centrale po recima ljudi iz telekoma kada su mi uvodili liniju, ali su rezultati lepi i NenadWEBivi :)
84.244.162.128 - 56ms
193.93.45.89 - 52ms
81.19.208.70 - 56ms
Beotel 256/64 sa /ip
Kazu da ping dosta zavisi od udaljenosti modema od centrale.

Poslednja izmena:
Evo ja sam upravo resio da raskrstim sa wirelessom i da predjem na ADSL, da imam nekog boljeg provajdera mozda bi se manje nervirao i ne bih pizdeo ali sa artom evo patim se vec previse dosta mi, prodacu wireless opremu ortaku ionako me gusi vec neko vreme.
Pa htedoh da pitam posto se svi ubiste od hvaljenja beotelovog adsl-a konkretno me zanima pokrivenost. Ja sam u Ljermontovoj (secas se ona ulica gde si isao da vadis vozacku dozvolu eee tu :p), nisam nikako kraj sveta pa me zanima nekog iz tog kraja da li koristi njihove usluge?

Ja sam na konjarniku, doduše u skroz gornjem delu. Koristim Beotelov adsl već dobrih 6 meseci, i veza je super. Ako si nakačen na Tandem-Konjarnik centralu, tj ako ti je

atc: TandemKonjarnikCSNL

dobijaš adsl u ekspresnom roku, ja sam čekao možda dan i po, iako su mi rekli da će biti kroz dve nedelje. Moj drug je takođe dobio veoma brzo.

Nazad
Vrh Dno