Pablo
Čuven
- Učlanjen(a)
- 20.12.2006
- Poena
- 500
Treba mi predlog za kupovinu AP-a. Znachi netreba mi nishta posebno samo da se nezapucava i da radi stabilno. Udaljen sam samo 200-250m od provajderovog AP-a, imam Shabachki Grid 24 dBi i 3m CFD400 koji treba da ide od antene do AP-a i imam skoro pa punu optichku vidljivost - jedno drvo smeta ali samo kad ozeleni i tad nemam vecih problema osim kad duva vetar i kad pada kisha.
Sa 14m CFD200 i Wireless PCI karticom sam imao signal -67 dBi do -58dBi ( zavisno od vremenskih prilika ) shto je meni dovoljno ( a i provajderu ) sa AP-om ochekujem da imam samo veci signal ( poshto sa PCI karticom puno gubim na duzini kabla ) Ap uzimam zbog toga shto nemam slobodan PCI slot
Shta preporuchujete ?? Video sam ovde u oglasima TP Link WA501G jel bi mi on odradio posao ??
Sa 14m CFD200 i Wireless PCI karticom sam imao signal -67 dBi do -58dBi ( zavisno od vremenskih prilika ) shto je meni dovoljno ( a i provajderu ) sa AP-om ochekujem da imam samo veci signal ( poshto sa PCI karticom puno gubim na duzini kabla ) Ap uzimam zbog toga shto nemam slobodan PCI slot
Shta preporuchujete ?? Video sam ovde u oglasima TP Link WA501G jel bi mi on odradio posao ??