Šta je novo?

Koji a4 bloody miš ?

vladat1

- CoH -
Učlanjen(a)
26.11.2004
Poena
1,175
Moja oprema  
CPU & Cooler
NH-C12P SE14 , Ryzen 7 3800X
Matična ploča
MSI B450 Gaming plus
RAM
Kingston Fury Renegade 2 x 16 GB - 3600Mhz
GPU
GeForce GTX 1060 GAMING X 6GB
Zvuk
S.M.L.S 8A
PSU
Seasonic Focus Plus 750w 80+ platinum
Kućište
HAF 912 PLUS
Miš & tastatura
Logitech G610 , LOGITECH G403 HERO
Ostale periferije
Blue Snowball Ice
Pristup internetu
  1. Optički internet
Koliko se secam kad sam ja guglao i kupovao, to MA oznacava Metal Armory ili kako se vec zove, uglavnom to su crvene plocice na podnozju misa po kojima on kliza i odlicne su tako da biraj mis koji ih ima.

Koji god da uzmes neces se prevariti od V serije, i da ima metalne nozice, broj core-a manje vise...
Ja imam ovaj v7, prvi link i super je standardna velicina, nije mali, metalne nozice, otkljucao sam core s nekim softvercicem al mi ni ne treba i ovako ima dosta mogusnosti.
Srednje tezine, uz ovu cenu , mislim da razbija.

Poslednja izmena:
Da li dolazi neki softver uz V7 Gun3 Bloody Gaming, ili je to rezevisano za skuplje modele ?

Ova bloody serija miseva je solidna za tih 15-25e koliko najcesce kostaju ali ne ocekuj neki vrhunski kvalitet, ipak su malo prehajpovani. Mada opet za 15-20e u proseku stvarno ne postoji neki primetno bolji mis..

U martu sam kupio bezicni R7 (metalni klizaci i vecim delom dosta dobra izrada), za tih 20-ak evra je sasvim solidan ali ima par propusta kada su materijali u pitanju (back/forward tasteri koji su od dosta losije plastike od ostatka misa a i klimaju se, kao da su sa nekog misa od 5e) a bezicna konekcija ne radi bas savrseno tj 98% vremena radi kako treba a onda ponekad pocnu da se desavaju lagovi i nekakva ''preskakanja'' (npr jednom nedeljno u proseku) ali mi za sada to ne smeta previse jer za te pare izgleda da ne postoji bolji izbor..

Tako da za 15-25e vredi kupiti neki ''bloody'' mis ali ko moze da odvoji 50-100e svakako ima dosta bolje opcije na raspolaganju.

Imas ovde dobar test R7A- http://forum.benchmark.rs/showthread.php?347791-A4Tech-Bloody-Gaming-R7A

Poslednja izmena:
Mnogo mi je 50€, a kamo li 100€ :) Ne bih uzimao bežični miš, baš iz tog razloga. Znima me samo da li ima nekih bitnijih razlika, među navedenim modelima. Nisam siguran za koji da se odlučim? Takođe nisam ni u mogućnosi da ih probam, pa zato pitam za preporuku.

Sve je to isto, i ovi sa zicama i ovi bez zica :) Razlika je u tim glupim citerskim softverima i klizacima a ja sam se odlucio za R7 jer nema manje glossy detalje kao obican V7, ima metalne klizace, nema zice a samo 3e bese skuplji od V7..

Prezadovoljan sam sa V7M evo skoro godinu dana ga koristim, tako da ti ga i preporucujem.
Ovo mi je prvi A4 TECH mis, i nisam imao nikakva ocekivanja a za male pare sam dobio jako kvalitetan i precizan mis. Odlicno potrosenih 20-ak e ako se ne varam. :)

Da je jako kvalitetan i precizan bas i nije ali kao sto rekoh za 15-20e ocigledno ne postoji nista bolje.

Al da je tolika razlika u preciznosti izmedju ovog i misa od 100 evra, nije. Mozda je bolje da uzmes zicani posto HSV kaze da bezicni preskace.

Poslednja izmena:
Ima da ti smrdi saka mesec dana bar.

Posle duzeg vremena dobili u emmi V7 za 2k tako da uzmi slobodno taj.

Al da je tolika razlika u preciznosti izmedju ovog i misa od 100 evra, nije. Mozda je bolje da uzmes zicani posto HSV kaze da bezicni preskace.

Pa sad sve zavisi ali npr meni je CM Sentinel dosta bolji mis od ovih bloody..

Sto se laga i preskakanja tice koliko videh u nekoliko tema na benchu vecini se to nije desavalo sa R7 ali meni i jos jednom clanu jeste. Sta je u pitanju ne znam, mozda neki ''nesporazum'' oko kanala jer koristim i Logi bezicnu tastaturu koja ima svoj risiver. A sto je najjace ovaj od R7 je na samo oko pola metra od misa pa ume da zalaguje al' na srecu retko. A bezicnu verziju sam odabrao jer mi stvarno treba a cena bese prakticno ista (u 2 prodavnice, u nekim je i do 10e skuplji) i na nekom popustu je kostao samo par evra vise od V7.

Ima da ti smrdi saka mesec dana bar.

Tako nekako :)

Poslednja izmena:
Meni se to "preskakanje" desilo nakon updejta. Dok sam ga koristio na Linuxu super je radio a kada sam mu updejtovao firmware krenuo je, ne da preskače nego kao da se diskonektuje na pola sekunde.
Tako da je to a4tech nešto zeznuo sa softverom.

Koristim V5 na poslu i sasvim je dobar mis za taj novac. Nije vrhunske izrade ali to se ni ne ocekuje za 20e. Tu pre svega mislim na bokove misa i dugmice sa strane koji su od jeftine, tvrde plastike ali ok. Sa druge strane, zanimljivo je da i posle dvogodisnjeg 8h/day maltretiranja tasteri levog i desnog dugmeta su i dalje utegnuti kao prvog dana, nema ni najmanjeg lufta i ne drece na klik. Jos je dobra stvar sto su ledja misa presvucena nekom tankom gumom tj od impregnirane su plastike sto je super za taj rang jer se ne znoji saka. Ne znam za ostale modele ali meni saka nije smrdela, barem ne vise nego obicno :d

^ Probaj R7 pa ces znati o cemu pricamo :) :d

Šta ja da uzmem, V7M, V7 ili možda V8? Pojma nemam u čemu je razlika osim broju tastera..
Sve je isto osim izgleda . Tako da biraj na osnovu toga .

Au tek sad vidim da nisam jedini sa tim problemom na r7 . I meni se desava da se prekine konekcija na pola sekunde . Ja sam isto aktivirao mis preko nekog softvercica i bio sam u tripu da sam ga zeznuo ja sa tim . Sto se tice laga to nemam . Igrao sam dosta dugo cs go sa njim i nisam imao problema .

Best buy misevi v7m i ostala bratija (r serija) jeftini i sasvim solidnog kvaliteta, bolji misevi su uglavnom duplo skuplji od ove serije a ovo sve izmedju sto se konkurencije tice ili je slicnog kvaliteta a skuplje ili cak skuplje i losijeg kvaliteta.

Sve je isto osim izgleda . Tako da biraj na osnovu toga .

Au tek sad vidim da nisam jedini sa tim problemom na r7 . I meni se desava da se prekine konekcija na pola sekunde . Ja sam isto aktivirao mis preko nekog softvercica i bio sam u tripu da sam ga zeznuo ja sa tim . Sto se tice laga to nemam . Igrao sam dosta dugo cs go sa njim i nisam imao problema .

mislim da je to pucanje zbog kreka :)

ne znam zasto vam to treba tbh

Poslednja izmena:
Šta ja da uzmem, V7M, V7 ili možda V8? Pojma nemam u čemu je razlika osim broju tastera..

Senzor kod svih tih serija (v serija npr) je isti kao i kvalitet dugmica pa cak i software paket itd, razlika je samo u obliku misa, biras model po tome.

Osim toga verzije koje imaju M na kraju poseduju metalne umesto teflonskih klizaca koje licno smatram boljim (trajniji su) i glatko klizaju po podlogama.

Poslednja izmena:
Uzeo Bloody V7M, dobar miš, sasvim solidnog kvaliteta, nemam nikakve zamerke... osim na skrol koji se gasi kada se restartuje ili isključuje računar i kabl koji me pomalo brine na samom izlazu, jer se ceo kabl pomera i uvija. U svakom slučaju preporuka jer za ove pare teško da može bolje.
Hvala na pomoći. :)

Evo da kažem za šta sam se odlučio. Kupio sam Bloody V7M. Miš radi o.k. Fabrička setovanja. Prilično je dobre izrade. Nervira me samo to što nisam mogao da instaliram softver. Imam legalni win 7. Može da se instalira, ali ne i da se pokrene. Imam Comodo firewall, gde je program otključan i ESET Smart Security

Nazad
Vrh Dno