Pozdrav,
Clan sam foruma vec neko duze vrijeme ali nisam ucestovao u forumu. Trenutno trazim televizor za kucu u BiH. Tacnije 65".
Vec neko druze vrijeme koristim Samsung Q6F (QLED) ovdje u Svedskoj i prezadovoljan sam.
Trazim slican televizor u istoj dimenziji i zanima me kakvi su Tesla televizori? Nemam bas nikakva iskustva ali mi izgleda interesantno poslje recenzije Benchmarka.
Model 65S906BUS Kakav je recimo taj televizor prema jeftinijim UHD Samsung? Recimo ova dva
tehnomag.com
tehnomag.com
Clan sam foruma vec neko duze vrijeme ali nisam ucestovao u forumu. Trenutno trazim televizor za kucu u BiH. Tacnije 65".
Vec neko druze vrijeme koristim Samsung Q6F (QLED) ovdje u Svedskoj i prezadovoljan sam.
Trazim slican televizor u istoj dimenziji i zanima me kakvi su Tesla televizori? Nemam bas nikakva iskustva ali mi izgleda interesantno poslje recenzije Benchmarka.
Model 65S906BUS Kakav je recimo taj televizor prema jeftinijim UHD Samsung? Recimo ova dva
65" / 109cm UHD 4K SmartLED TV Samsung 65TU7092UXXH
Samsung 65" UHD TV 2020 TU7092 Snaga jednostavnosti Crystal Display zaslon Crystal 4K procesor Jasne i živopisne boje - Crystal Display zaslon Izgubite se u slici uz širi raspon boja. Crystal Display zaslon osigurava optimizirani prikaz boja tako da možete vidjeti svaki, pa i najmanji...
LED TV Samsung UE65AU7172UXXH
LED TV Samsung UE65AU7172UXXH Detaljno prilagođene boje za živopisnu sliku poput stvarne Proširite svoj doživljaj pametne televizije u 4K rezoluciji Osjetite nijanse boja poput stvarnih onako kako je zamišljeno u snažnoj 4K rezoluciji Uglađeni pokreti za jasnu sliku Osjetite stvarnost...