Pa zar ne bih mogao nesto da uradis preko Tehnomax-a. Ja sam letos gledao cene televizora u Zelenici, cene su identicne kao na KP-u. Jos dobijes fiskalni racun i 5 god. garancije.
eto se ispostavilo da si u pravu! Imaju na stanju 910v (proslogodisnji model, samo 1080p, na 55" vidim pixele kad se vrti LG logo i sa 2 metra!), 920v (malo primamljivije, ali i dalje 55") i 65EG960V! Eeee, to je vec nesto. Istina, proslogodisnji model, ali 65", sa cijenom koja mi je prihvatljiva (nesto preko 4000e za kesh). Garancija nije 5, nego samo 2 godine (kazu da jednom godisnje bude neka akcija sa petogodisnjim garancijama, ali to se nikad ne zna kad ce biti, mada najcesce oko NG). I to je jedan jedini 65" OLED u CG koji se prodaje, uvjeren sam
🙂
E sad, taj je curved, po svemu sto sam citao, to je gimmick, radje bih flat. Imali su i flat, po istoj cijeni, ali prosao, ***. Bonus za flat je sto, koliko ja znam, LG proizvodi flat OLED tek od ove godine, tako da je to garant bio noviji/bolji model.
Rekose i da u okobru ocekuju jos nekoliko 65" modela, ali cijene ce biti dosta jace, a ne znaju ni koji ce biti modeli, ni koje cijene.
No, sad citam iskustva sa avforums, ima dosta da iscitam, ali da ima problema, ima, a ovlasteni servis nam je tako dobar, da moja Panasonic plazma lezi kod njih od
kraja maja, i jos uvijek ne znaju mogu li je opraviti (vrisnula ploca od groma, a eto jos nemaju pouzdanu info moze li se ta ploca nabaviti ili ne). Zato bi mi 5 god garancije bilo izuzetno bitno, jer je rok za popravku 15 dana...
https://www.avforums.com/threads/lg-eg960v-owners-and-discussion-thread.1948687/page-309
Ali TV sa KPa iz Srbije nemas sanse bez carine/PDVa da prebacis u CG. Nema ni povracaja PDVa iz Srbije od nasih KP prodavaca! (mozda je neko izuzetak, ali 99.99% nema sanse)
Ja ti predlazem da sacekas i pratis HU/AT ponude/promocije, mada pre Black Friday otprilike verovatno nece biti nesto. Mozes mnogo jeftinije proci, samo sto moras sam ici po to.
pa da, prevoz je najveci problem. Ne samo zbog carine i povracaja PDV-a, nego i fizicki: vozim Mini Cooper S
😀 , a ne znam da li to cudo moze stati i kad oborim sjedista. Cak stavise, prilicno sam siguran da bi bilo problema bar po jednoj od dimenzija
UH. Bas ogromna razlika. :shock:
Pa da, ovo su ti realne cene sa KP-a. I budi oprezan kod koga kupujes.
E sad si na slatkim mukama.:wall:
Sta odabrati
vise kako transportovati, nego sta odabrati. Ali eto, mozda se odlucim za ovaj jedan koji imam u Podgorici... Jos mi se ne svidja sto im je to jedini, izlozeni, radi non stop. Prodavacica prvo kaze da su ga dobili sredinom ljeta, a onda kaze prije 15 dana... Prije ce biti opcija 1, ako ne i duze
😛