Šta je novo?

Koji 5.1 sistem???

Ako zvucnike kupujes zbog muzike onda ce ti biti dovoljan i 2.0 sistem.

Od multimedijalnih zvucnika najbolji su Creative Megawoks 250D. Imaju ugradjen solidan DAC i mogu se prikljuciti preko SPDIF-a, dakle ne treba ti neka ludilo zvucna karta.

Na kraju ipak razmisli i o varijanti da ti ortak pomogne da sastavis neki hifi setup.

Postoje DIVX-i sa 5.1, odnosno Dolby Digital (AC3) zvukom. Samo treba da imaš instaliran odgovarajući kodek (lako se nađe recimo na doom9.org).

Ja bih se odlucio za neki altec lansig 5.1system imaju dosta dobar zvuk a i snaga nije losa,sem ukoliko ne zelis da pravis mega zurku u kuci. :banana:

trenutno imam 2x sony ssJ20 zvucnike (dolaze uz mini liniju, 35w) i 2xphilips f9217 (stari ko biblija), sve to nakaceno na revox A50 (malo mladji od biblije ;))

Jel da menjam :)

sta bi mogao da uzmem, a da ne izgubim na kvalitetu zvuka?
dakle ovaj system mogu da pojacam do kraja i distorzije nema uopste (bar ja ne uspevam da je primetim)

sta mislite o Logitechu?

Lucas je napisao(la):
trenutno imam 2x sony ssJ20 zvucnike (dolaze uz mini liniju, 35w) i 2xphilips f9217 (stari ko biblija), sve to nakaceno na revox A50 (malo mladji od biblije ;))

Jel da menjam :)

sta bi mogao da uzmem, a da ne izgubim na kvalitetu zvuka?
dakle ovaj system mogu da pojacam do kraja i distorzije nema uopste (bar ja ne uspevam da je primetim)

sta mislite o Logitechu?

Uzmi Logitech.
Javi nam utiske.
Da li je bolje od toga gore opisanog ??

>Da li je bolje od toga gore opisanog ??

trebalo bi da bude?

Mili moji,dragi i kiceni slavuji JAAAAAAAAAZZ JE ZAAAAAAAKON I TACKA!!!
P.S.NiceCream naucio sam da se ponasam na forumu pilence moje pirgavo :mrgreen: :D Pa batice da si i ti radio na ProDeskTopu 12 casova i ti bi bio nervozan pogotovo kad te ortaci (Mudri i Klole) provociraju. type;

Jazz 9940
AL 5100
AL 641
AL ATP5

i tacka.

Nazad
Vrh Dno