Šta je novo?

Koji 5.1 sistem???

kole

Čuven
Učlanjen(a)
27.10.2003
Poena
601
Planiram da uzmem 5.1 zvucnike koji sistem je najbolji a da ne prelazi 140 eura??? cheers

Ja trenutno imam Altec Lansing 251 i sasvim su Ok zvucnici a cena je oko 80€. Sada imas kao zanimljivu opciju i ove nove serije Creativa pa mozes i njih da pogledas,neznam sada tacan model ali npr mozes da skines cenovnik kod glavnog uvoznika pa da ti to bude orjentir...

Poz. Bane ,)

Jazz 9940

Jazz 9940 veoma dobri zvucnici ali cena oko 175e je problem
mada 251 nije los

Pazi ja uzimam Jazz 9940 i cuo sam ih veruj mi mnogo su mocni a kvalitet zvuka za te pare ne mozes da nadjes kod bilo kog drugog proizvodjaca. Neki pricaju da je Altec bolji od Jazz-a ali Altec samo ide na W (snagu) a Jazz su veoma "glasni" a za kvalitet sam ti vec rekao. :boom:

Neo

A da li neko moze da mi kaze nesto o zvucnicima Neo SW-X55SL kostaju oko 150 eura? ;)

Jazz je skupli samo 25e E 25e a taj Neo nije los
Ali Jazz 9940 je izasao 2002 godine i tada je kostao 450-550dolara pa
ti vidi kada je pravljen zasto je toliko kostao (Najbolja klasa)

Cika Deja je napisao(la):
Jazz je skupli samo 25e E 25e a taj Neo nije los
Ali Jazz 9940 je izasao 2002 godine i tada je kostao 450-550dolara pa
ti vidi kada je pravljen zasto je toliko kostao (Najbolja klasa)
Ma slazem se u potpunosti.
P.S.Neo nije los ali......Jazz je Jazz :beat:

Logitech

Koji Logitech imas za 175e a da je boli od 9940 Dark-Angele???

Prijatelj je skoro kupio XWave Theatro zvucnike za oko 10000 din (oko 150 €), drveni su !!!, veoma lepog dizajna i sasvim se korektno cuju. Ja cu ih sa prvim prihodom uzeti za brata.

Jazz-a sam slusao i mislim da je za filmove mozda i najbolji, ali je svako slusanje muzike bilo pravo razocarenje.

Mudri je napisao(la):
Ja jazz nebi preporucio ni najgorem neprijatelju.
Izgled moze da vara. :boom:
Pa dete ti ...kako mozes da pricas nesto tako kad ih nisi ni cuo.
P.S. JE*O te AltecLancing!!!!!!!!!!!! :cuss:

odi u neku prodavnicu i cuj Jazz 9940 odealan za kucni bioskop

D.E.V.I.L. je napisao(la):
Tako je dejo je*ite MUDROG O:)
Lakse to malo. Umeš li ti normalno da komunicitas sa ljudima.

klole je napisao(la):
...
Lakse to malo. Umeš li ti normalno da komunicitas sa ljudima.
Ma nervira me kad tako *****...
P.S.Nemoj mnogo da se pravis fin... :cuss:

Ako ces gledati uglavnom filmove sa DVD-a bilo koji od 5.1 kompleta sa malo jacom snagom ce ti zavrsiti posao. Ako ces slusati muziku i igre e onda vec ... Izbegni bilo kakvu asocijaciju na Creative pod 1. Altec 251 ili 5100 stvarno dobro zvuce. 251 imam (pored racunara u firmi) i zadovoljan sam. Medjutim kod kuce ima Genius Home theatre Wooden i on je perfektan. 251 ima dobar bas ali genius ... odnosno svi misle da je genius shit medjutim sve te tome kad sam doveo kuci i pustio zvucnike na 1/3 snage vise nikad nista nisu rekli. Pogledaj topic Zvucnici sa drvenim kutijama. Dobro je sto mozes 5 uredjaja odjednom da povezes a to ni jedan od svih gore navedenih kompleta ne moze i sve kutije su od drveta. Jazz jeste dobar cuo sam ga ali za njegovih deklarisanih 200W mislim da se slabo cuje. Odnosno Genius ima jaci i bolji bas a manje snage (45W genius a mislim 100W Jazz). Jos nesto zvuk je vrlo specificna licna kategorija moras da cujes i odlucis da li se tebi svidja. Za sad po meni Genius i Altec. Logitech nisam cuo. Xwave home theatre je interesantan po dizajnu i drvetu i po svim dimenzijama je veci od Geniusa i moguce da je vrlo dobar ali ga nisam cuo.

Creative T5400 su ispod 100€, i zaista su odlična kupovina za te pare. Za skoro iste pare imaš Logitech X-620, ali su oni 6.1. Za koji dan će verovatno izaći i novi 5.1 zvučnici X serije.

Takođe, za 140€ možeš uzeti Creative T7700, 7.1 sistem. Iako verovatno nemaš 7.1 zvučnu karticu, zvučnici na sebi imaju prekidač kojim se prebacuju u 5.1 mod (isto važi za Logitech X-620). Nije neophodno, ali ko voli... Dobro dođe kao investicija za budućnost.

To što su zvučnici (odnosno sateliti) drveni, po meni nije nikakva prednost -- čak naprotiv, mnogo je lakše napraviti kvalitetne kutije tih dimenzija od plastike nego od drveta.

Jazz 9940 ili Ceative nije los
@D.E.V.I.L nemoj tako pusti mudrog nije cuo zvucnike i ne zna koliko
su dobri sto se ti ce jacine jaki su ali na prvom mestu kod Jazza je
kvalitet zvuka pa pogledajte Jazz 8902(jaje 2.1) nisu jaki ali je solidnog kvaliteta zvuka

D.E.V.I.L. je napisao(la):
...
Ma nervira me kad tako *****...
P.S.Nemoj mnogo da se pravis fin... :cuss:

Opet on. Stvarno nisi normalan. Ovde ima ljudi koji ne zele da slusaju tvoje prepirke i psovke.

P.S. Izgleda da si Flatronirao (Ima Samsungov Flatron Ekran).

Mudri je napisao(la):
Sve zavisi ko sta trazi neko snagu a neko kvalitet .Izgleda da vecina ovde znaju samo za sirovu snagu. :boom:

Bravo majstore.Oni Xwave theatro nisu ni za sta a slusao sam ih skoro svaki dan kod ortaka(uglavnom muziku i poneki film).A ni Jazz nisu nista bolji.
Snaga tu i tamo a kvalitet :( :( :confused:
Problem je sto se mnogo ljudi lozi na ono:"E baki kol`ko to ima W?Kako gruva bas ?A?" a ne na kvalitet zvuka.

pozdrav

A o kojem to kvalitetu zvuka pricate?
Multimedijalni zvucnici, a narocito 5.1 sistemi od 150€, sluze samo za igre i filmove, nikako se ne moze slusati muzika na njima.
Eto cak i Megaworks 250d od 220€ zvuce smesno u odnosu na neki sistem od 2 bookshelfa i stereo pojacala.
Dakle 9940 su sasvim pristojni zvucnici i za svoju cenu najvise nude, a ako neko hoce bolje, onda su tu Logitech z560 ili Megaworks 550d.

Logi 680 je trenutno najskuplji, cisto da dodam.
THX, Dolby Digital i DTS hardverski dekoding, 5.1 i cifra oko 400 evra.
:)

Pozdrav!

Tacno tako Jazz za 170e nudi veoma dobre zvucnike
P.S.od boljih uvek ima bolje

Jazz su dobri zvucnici i tacka

ssteva je napisao(la):
A o kojem to kvalitetu zvuka pricate?
Multimedijalni zvucnici, a narocito 5.1 sistemi od 150€, sluze samo za igre i filmove, nikako se ne moze slusati muzika na njima.

Može se slušati, ali ako volite glasnu muziku, živite u šumi i nemate komšije kojima će smetati kada se odvrnu preko pola ;)

2.1 sistem

Kad smo vec kod 2.1 sistema koji od njih je dobar???Uopste zvucnike kupujem zbog muzike ortak koji se inace bavi audio sistemima mi kaze da je za muziku bolji 2.1 zvuk jer je stereo.

Nazad
Vrh Dno