Šta je novo?

Koji 4850 da kupim?

durlancity

Čuven
Učlanjen(a)
25.02.2005
Poena
715
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Optički internet
Dakle, ima ih puno... Asus, Palit, MSI, Gainward, Sapphire...
Razmisljam se za Palit, mada zelim i savet od benchmarkovaca.:)

Gainward 4850 ali golden sample - aka sve su one iste samo obrati paznju na hladjenje , a kolko znam kod nas trenutno samo ovaj gainward ima da se nadje i to po lepoj ceni

Asus Matrix (kada izadje :))

Sapphire Toxic, Gainward Golden Sample recimo.

aj da i ja pitam - to referentno, najjeftinije hladjenje - osim što ne može da se klokuje kartice, sve ostalo je ok? mislim, jeste ona vruća, ali radi stabilno?

ko kaze da ne moze da se klokuje? samo malo ubrzas fan i klokujes normalno ;) bice malo bucnija, ali meni to ne smeta prilikom igranja jer ionako igram sa slusalicama. mada, izgleda da se pojavio onaj plavi Sapphire sa boljim kulerom po istoj ceni tako da vise ne treba razmisljati o referentnom kuleru :)

Dakle, ima ih puno... Asus, Palit, MSI, Gainward, Sapphire...
Razmisljam se za Palit, mada zelim i savet od benchmarkovaca.:)

Iskreno da ti kazem, sve je manje vise isto. Gledas da uzmes marku koja daje 3 godine garancije, eto to je po meni najpametnija varijanta hehe. Jer neke imaju malo bolje hladjenje, ali manje vise sve su iste stvarno. Uzmes ASUS , gigabyte i nemas da brines.

Palit i CLUB3d recimo znam da daju svega 2 godine garancije. A zasto je to bitno? Pa pored toga sto ti jednostavno duze traje garancija za tvoje potrebe (lol), ako recimo budes za godinu dve hteo da prodas tu graficku, ipak nije sve jedno da li je ostalo jos godinu ili dve garancije. Ako budes hteo da menjas graficku posle 2 godine, i imas jos 1 godinu garancije, daleko ces je lakse prodati i dobiti vecu kintu za nju.

Nazad
Vrh Dno