Šta je novo?

Koji 24"?

No_LiMiT

Slavan
Učlanjen(a)
09.12.2007
Poena
380
Trazim neko vrijeme i ne mogu nikako da izaberem nit da se odlucim.

Prvo sam gledao Samsung 245T pa sam se nacitao losih stvari o njemu, pa onda Dell 2408 ali ima ogroman imput lag...

Monitor mi treba za gaming, na PC i PS3 pa mi je imput lag velik problem...

Moze li neko preporuciti neki 24"(ili par " navise) za gaming? Sto znaci no imput lag, sto manji ms response time, hdmi, dvi i te stvari.. :S

Za igre ti ne treba monitor sa S-PVA panelom, platices ga dosta vise a neces se nesto obradovati performasnama, sto si i sam konstatovao ovim komentarima. Treba ti neki sa TN panelom (tipa neki Samsung, ne pratim, pa ti ne mogu nista vise reci oko toga). Ova dva koja si naveo su namenjeni graficarima zbog relanijeg prikaza boja u odnosu na monitore sa TN panelom.

Ova tema je za forum ''Sta da kupim?'' ;)

Poslednja izmena:
Pa recimo gledao sam dell 2408 i vidno kasni i laguje.

Zelim sto manje input laga i ako moze nimalo!

I necu samo PS3 igrat, i PC stvari, filmove, igre na pc itd.

A igram CS online :)

i cod4( gledah na youtube video gdje kasniiii)

Ako bas hoces Dell, pogledaj eventualno Dell 2407 WFP-HC, posto je sigurna kupovina. Mozes eventulano sacekati da se kod nas pojavi 2408 rev. A01. Ili nesto sasvim trece, (HP 24'' ili neki Benq...)

Uh moram bump. Gledam i gledam al ne mogu da se odlucim :(

Sad citah da samsung 245T nema 1:1 scaling pa i on ne valja..

Ako znam sta radit... Da kupim TV za ps3, pa da saljem postom tv od metra? lol

Ovo ti je moja preporuka i moj monitor :) Ovaj monitor je vrh vrhova. Ima isti panel kao pomenuti Dell i Benq FP241 (koje je takodje vrhunski monitor ali nisam mogao da ga nadjem). NEMA dvi, ima samo HDMI, komponentni i dsub...

LINK

Nazad
Vrh Dno