Šta je novo?

Koji 24" monitor kao backup

DamjanMX

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
25.11.2000
Poena
619
Postalo mi nesto mnogo skuceno na jednom monitoru pa sam odlucio da dogradim jos jedan :)

...znaci treba mi 24" monitor koji ce da pravi drustvo mo dell 2407wfp...posto ce na njemu uglavnom da stoje alatke i toolbarovi kvalitet slike nije na presudnom nivou tako da mislim da mogu da prodjem i sa nekom jeftinijom varijantom....

...ono sto mi je bitno je da je 16:10 (1920x1200) i da ima DVI.....ostalo je podlozno pregovorima :)

...ja sam se nesto naostrio na BenQ G2400W, ali ne znam da li cu ga naci kod nas....?

thx

SAMSUNG 2443BW je odlican al nije bas dzabe oko 300jura je, video sam neki isto SAMSUNG nesto tipa 2443NW i ima samo VGA i slika je BOLI GLAVA prosto nikad da ne juris DVI, e sad ja sam ipak uzeo sa DVI iz principa, ***a trulo mi da nema a mi zatreba.

Did ju min 2443<>2433? 2443 nema nigde da se kupi a konkretno, 2443 ima drugacije postolje(pivot...), bolje je za podesavanje, a 2433 ima valjda isto kao moj sadasnji 2032.

SAMSUNG 2443BW je odlican al nije bas dzabe oko 300jura je, video sam neki isto SAMSUNG nesto tipa 2443NW i ima samo VGA i slika je BOLI GLAVA prosto nikad da ne juris DVI, e sad ja sam ipak uzeo sa DVI iz principa, ***a trulo mi da nema a mi zatreba.
Имам тај 2443НВ и ради ми савршено више од годину дана, слика је перфект.

Postalo mi nesto mnogo skuceno na jednom monitoru pa sam odlucio da dogradim jos jedan :)

...znaci treba mi 24" monitor koji ce da pravi drustvo mo dell 2407wfp...posto ce na njemu uglavnom da stoje alatke i toolbarovi kvalitet slike nije na presudnom nivou tako da mislim da mogu da prodjem i sa nekom jeftinijom varijantom....

...ono sto mi je bitno je da je 16:10 (1920x1200) i da ima DVI.....ostalo je podlozno pregovorima :)

...ja sam se nesto naostrio na BenQ G2400W, ali ne znam da li cu ga naci kod nas....?

thx
A šta će ti 24" sa rezolucijom 1920x1200 za alatke i toolbarove?

Имам тај 2443НВ и ради ми савршено више од годину дана, слика је перфект.

Ja sam vid'o taj NW i slika je loodilo /PVA fanovi STOP!/
i zao mi je sto ga nisam uzeo jos pre godinu dana bio je oko 22.000, dzabe prosto.
Cak mislim i da za neki amaterski DTP moze da radi ako se kalibrise dobro.

sa cime da ga kalibrises, gde to moze da se nadje?

@Damjan
Jel si siguran da ti nece smetati da imas 2 monitora jedan do drugog sa drasticno razlicitim kvalitetom slike. Mene bi to dosta nerviralo :D

sa cime da ga kalibrises, gde to moze da se nadje?

@Damjan
Jel si siguran da ti nece smetati da imas 2 monitora jedan do drugog sa drasticno razlicitim kvalitetom slike. Mene bi to dosta nerviralo :D

pa imas one spidere ima ljudi koji to rade al opet moras da imas i otisak prema kome ces da ga podesis

Brine me taj nonDVI na 2443NW...jel ima negde da ode da se vidi monitor?

....znaci do sada bi bilo najbolje 2443BW?

pa ne znam, 2443BW ti je kao sigurica i ima dobre ergonomije i sve u fullu, mozda opet bolje da uzmes njega jer moze bez problema da se koristi i za druge stvari, 2443NW nema dobru ergonimiju, znaci ona pomeranje i podesavanja, tu je nula.
oko 6000,00 dine je razlika u ceni? 21.000<>27.000?

E pa ne znam, ja znam da igras lutriju cim pomislis da kupis nesto od IT opreme, nije ovo vreme soyo ploca znas i sam, meni se recimo desilo da sam vracao neke viewsonice iz professional serije sto nisu smeli da imaju zaglavljen pixe ni u loodilo, eto.
Jel de da vidis taj BW? Sve stu to TN paneli e sad koji tipa nemam pojma.

Sve pohvale i preporuke za 2493HM. Svi koji su bili kod mene i videli ovaj monitor subili odusevljeni slikom :)

Asus VH242H mi ne odgovara jer je 16:9 a Samsung 2493HM...pa hmmm....400e je mnogo za jedan TN :)

Da je cena tog ASUS-a VH242H recimo 180eura ;) i da je nov ne znam zasto ti ne bi odgovarala, sve ima, odličan je monitor, ali odličan. Ja koristim dva komada, jedan pored drugog, sve pohvale...
:wave:

Poslednja izmena:
Nije problem u tom asusu ni cena ni slika ni nista...vec to sto je 16:9 ...posto vec imam 16:10 necu da ga spajam sa 16:10 ...hocu da imam iste rezolucije sa obe strane....iz raznih razloga...

a sto se viewsonica tice...i njegove 16:10 24ke kostaju preko 400e...ima nekih 25ca koje su 1920x1200 ali em su 25" em nemaju DVI :)

...Samsung 2443BW je bio savrsen izbor...ima sve sto mi treba, kosta podnosljivih 270ak evra i jos izgleda slicno ko moj Dell :) ....al ga nema nigde :(

Vrh Dno