Šta je novo?

Koji 22 TFT do 16k?

bojanb

Slavan
Učlanjen(a)
22.09.2005
Poena
309
Imam oko 16 hiljada i hocu da kupin neki 22" TFT monitor, pa ako bi neko mogao da preporuci neki model koji predstavlja najbolji odnos cene i kvaliteta.

Hvala.

Ja se ne bi ni sekund dvoumio, ASUS.

Ne pitaj zašto, totalno sam se razočarao u te 22" LG, onaj 226WTQ ne da ne vredi te pare nego užas... A ovo je najslabiji model.

Ja se ne bi ni sekund dvoumio, ASUS.

Ne pitaj zašto, totalno sam se razočarao u te 22" LG, onaj 226WTQ ne da ne vredi te pare nego užas... A ovo je najslabiji model.

Bas me zanima zasto si se razocarao...Koj je razlog?Zar taj kojeg sad koristis je bolji??? Posto hocu da ga kupim...Pa da ne bi napravio promasaj ako si ga vec imao zasto kazes da ne vredi za pare...I koja mu je cena kod vas..??
Pozdrav

Razočarao sam se u osvetljenje, tj. probijanje svetla pri svim ivicama, pogotovo gornjoj i donjoj... Toliko sve blješti, uopšte nije prijatno za gledanje, čak i kad se smanji Brightnes i Contrast na 50/50... Sve ispod toga mnogo više kvari, to je minimum koji može, a čak i tu je nekako... Presvetlo, ne znam... Ugao gledanja mi deluje slabiji nego ovde kod ovog mog, menjaju se boje, najbolje se vidi kad pustiš crnu pozadinu i pomeraš se levo desno... Em što probija, em što to onda bude u raznim nijansama... Ne znam, ja to nikada ne bi kupio.

Naravno, sve ovo je bilo poređenje sa ovim koji sad koristim, na njega sam navikao i deluje mi skroz "prirodno" i prijatno... Naravno, i on ima probijanje, ali mnooogo manje nego 226WTQ... Iskreno, kada bi ja sada kupovao 22", išao bi na onaj ASUS 22", bez DVI... Ovo se definitivno ne isplati.

Pa asus koliko sam citao ima mnogo losu kombinaciju boja.........***a covek vise da nezna sta da kupi...Probijanje je vidljivo kod skoro svih TN panela....Ima nekoliko proizvodjaca koji ugradjuju panele...Druga stvar je kod Asusa sto se javljaju mrtvi ili zaglavljeni pikseli....Od LG-ja se niko nije pozalio...i cudi me sto kazes ugao gledanja....170/170...ima ovaj WTQ.....ostali su 160.....Mozda jer si navikao na tvoj...Ipak mora da se stave jedan pored drugoga...U principu cekam da donesu 206WTQ jer mi je 226 nekako prevelik....sledeca varijanta mi je Dell ili eventualno Asus....A Samsung nekako mi ne pase uopste...veoma su mi cudni....

Philips 220VW.Ja sam prezadovoljan,ali mene je izasao malo vise od 16k....

Nazad
Vrh Dno