Šta je novo?

Koji 2.1 zvucnici u klasi oko 50€

Trig

Čuven
Učlanjen(a)
28.09.2000
Poena
604
Koje zvucnike smatrate najboljim u ovom cenovnom rangu za upotrebu kao sobno/kucno ozvucenje za MP3, DivX, games...
Zaista ima mnogo i proizvodjaca i modela (ASound, Genius, Altec Lansing, Teac, Arowana, Creative, Logitech, DTK, Samsung, JAZZ, raznorazni NoName...), ali sta od svega toga valja?

pozdrav.

Pa nisam bash strucan ali probacu da ti pomognem...
Od ovo sto si nabrojao ja bih uzeo Altec Lansing, Creative il Yamahe

Midiland

Midiland ti je zakon u ovoj kategoriji i koshta negde oko 100 demona..chuju se fenomenalno!

Re: Midiland

zilet je napisao(la):
Midiland ti je zakon u ovoj kategoriji i koshta negde oko 100 demona..chuju se fenomenalno!

Kao i kada Bosanac skine charape. Znas, to su stereo charape, pa se dobro chuju. :D:D

A kakvi su Creative SoundWorks SW310 i SW 320 recimo u odnosu na Altec AVS300?

Re: Re: Midiland

notax je napisao(la):
Kao i kada Bosanac skine charape. Znas, to su stereo charape, pa se dobro chuju. :D:D

Chuo sam Teac-a, Jazz-a i Geniusa .. i Midiland je zakon u odnosu na ova tri..
A sad mozda je Altec bolji..to stvarno ne znam..

Trig je napisao(la):
A kakvi su Creative SoundWorks SW310 i SW 320 recimo u odnosu na Altec AVS300?

A sta to znaci kakvi su ovi, kakvi su oni. Onaj zvuk koji se meni svidja ne mora i tebi da odgovara. Zar nije najjednostavnije da lepo malo prosetas i poslusas par modela, pa sam odlucis sta je najadekvatnije za tvoje potrebe i to lepo kupis. ;)

Aca je napisao(la):
A sta to znaci kakvi su ovi, kakvi su oni. Onaj zvuk koji se meni svidja ne mora i tebi da odgovara. Zar nije najjednostavnije da lepo malo prosetas i poslusas par modela, pa sam odlucis sta je najadekvatnije za tvoje potrebe i to lepo kupis. ;)

Ja se izvinjavam na prethodnom komentaru, ali to je zaista bio vic, koji se pricao (to sa charapama). Povod je bio izraz "dobro se chuju", koji je totalno neodredjen i ne govori nista. Poenta je ovo sto je Aca napisao, ne budite lenji, prosetajte se i isprobajte SVE sto ulazi u konkurenciju i izaberite.:wave;

Povezuje se preko pozlacenih RCA Jacko-ova
..
Nego fora je shto koshtaju 71$ u US-i a kod nas jedno 2 puta vishe!!!!!!!!!!
A tek sam sad to video..pa da sam ovo znao ranije nikada ih ne bih uzeo!

Imao sam Samsung SMS-5100, pa sam posle njih nabavio SW 320 na inicijativu prijatelja...
Prvi nisu losi ali su drugi mnogo bolji! Cena je priblizna...
SMS5100 mozes naci od 90 do 110, a SW320 od 110 do 130 DEM...
Pozdrav!

Probajte KOSS zvucnike:D
Jedino sto ih kod nas nema. Ja ih dobio od jednog frenda. Takav kvalitet zvuka nisam cuo ni na kakvim modelima kod nas u ponudi. Externo napajanje, solidne tezine, pozlaceni kontakti. I cena: sitnica:D

Nazad
Vrh Dno