Šta je novo?

Koji 19" TFT?

Gorannnn

Čuven
Učlanjen(a)
03.12.2003
Poena
609
Cena je otprilike ista, jedan ima 4ms i DVI dok drugi ima malo bolje karakteristike. Sta mislite?

hm, ne cini li ti se ta kombinacija koju si napisao malo cudno?

Jedan ima 4ms i DVI dok je drugi bolji? Kako je to moguce!
913N ima 8ms i DSUB!

Takodje, jesi li siguran da su im cene bas iste?

930BF je bar 200€ skuplji ! Ima DVI i 4ms... I "najnoviji je" :D to još malo doprinosi tim 200€ !
Pitanje je kakav je u poređenju sa ViewSonicom VX924...hmmm... :) Slatke muke!

Cijena bi trebala biti skoro pa ista,i BF je daleko bolji monitor.
Ripper,gdje nađe tih 200€?

Iste su cene, oba su oko 320 eur bez pdva, na slikama su karakteristike oba, pa pogledajte, cuo sam da su kod 913n bolje boje, a igrice ne igram, ne znam da li cu primetiti tih 4ms i DVI, pa me interesuje da li je neko vec video neku razliku?

Prilozi

• IMG0013593.gif
    IMG0013593.gif
    4.9 KB · Pregleda: 600
  • untitled.bmp
    85.1 KB · Pregleda: 524
Imas i novi 913B, ima DVI, 8ms, pivot,podesavanje po visini... ako je verovati Svetu Kompjutera prosao je bolje i od ViewSonic-a VX912B! :zgran:

DuleC je napisao(la):
Imas i novi 913B, ima DVI, 8ms, pivot,podesavanje po visini... ako je verovati Svetu Kompjutera prosao je bolje i od ViewSonic-a VX912B! :zgran:

Problem je sto taj ne moze nigde da se nadje............u ERC-u nemaju pojma da li ce ga dobijati :trust:

Da, ali u tom istom cenovniku je 930 BF skuplji od 913B oko 70eur, znaci BF je 450eur!! A za 913n i 913b su cene skoro iste.
Da li je BF bolji od ostalih (ne mislim na 4ms)?

Da, 913N i 913B su prakticno isti monitori, samo sto B ima i DVI.........ja trazio prosle nedelje da ga kupim, tj moja firma da kupi za mene, ali nigde nismo nasli(u ERC-u ga nema) i ne znaju kada ce stici!???

starac je napisao(la):
Cijena bi trebala biti skoro pa ista,i BF je daleko bolji monitor.
Ripper,gdje nađe tih 200€?

Sorry narode, to sam pretpostavio! Video sam cenu 913Na 320€ (al nisam znao da je bez PDVa) a video sam cenu ViewSonica VX924 u Imtelu 560€ (sa PDVom) a pošto je 930BF njegov konkurent >>> malo sam pobrkao lončiće! :wall:

E sad: zbog čega je VX924 120€ skuplji od 930BF ako su po karakteristikama "tu negde". ???

za malo vece pare uzmes kulturno Vsonic i ne razbijas glavu oko nicega.

dal ima dvi, naponski kabl, dal radi, dal mu umiru pixeli...

Poslednja izmena:
Pa VX924 ima 4ms i nešto bolji kontrast, a VX912 ima 12ms s tim što noviji modeli možda su kršteni kao VX912B imaju 8ms... pa eto...

Koji 19"-inch LCD?

Samsung ili ViewSonic ili nesto drugo. ViewSonic se mnogo hvali. Skuplji je dosta od Samsunga pa me interesuje da li i vredi toliko. Koje radnje biste mi preporucili gde mogu da poredim monitore jer na kraju to je najbolji nacin uociti razlike.

Po meni ne vredi toliko.Mozda ako bas imas novcice za bacanje.Za Samsung imas Samsungshop u Beogradskoj ulici (u blizini Pravnog).Za Viewsonic Adacom ili Imtel.
Pogledaj Neovo 19" LCD,ne znam mu tacnu oznaku, ali monitor je stvano povoljan i nema sta nema (pivot,podesavanje visine,itd,..).Ako se setim kasnije postovacu ti.

To je ovaj AG Neovo F419(R12). Ima pivot i dvi... za nekih 310E.Trazio sam na netu reviews, ali nema ih. Ima samo od user-a ali nigde nisam nasao neki negativan komentar. Eh sad sto se tice Samsung-ove 19ice bilo je vec prica o 913N i 930BF kao i za Fujitsu-Siemens Wide screen TFT. Za radnje koje imaju izlozene pogledaj u Flamingo,Imtel i Samsung shop kao sto je noki rekao i ako ne gresim Gigatron.I u HgSpot ima ali nisu bile ukljucene kad sam ja bio.

Imtel ima najbolju garanciju za monitore u gradu, idi i raspitaj se. I extra su ljubazni povrh svega.

Sto se izbora tice, idi tamo u radnju i kupi monitor sa tebi najlepsom slikom, uglom gledanja i cenom...i ne misli previse, smorices se bez potrebe

Upravo tako, ja bash razmisljam o kupovini tanke prinove, i jako mi je bilo bitno da nadjem nekoga sa dobrom garancijom, posebno za mrtve pixele, a od onoga sto u Imtelu nude, ne moze bolje, a i cene su jako korektne

Razmisli o Samsungovom najnovijem modelu 970P, ima kontrast 1000:1, pivot, odziv 6 ms, nije bas jeftin, ali je fenomenalan monitor

Umes 930BF za 400e, solidan monitor, nista mu nije lose, totalni BB, i onda sacekas da se neki ubica PVA sputi na nivo od 5 glava, kapiram da je to cca. godinu dana onda ga smenis i to je to.

byMaX je napisao(la):
970P nije nista toliko posebno... Pre bih mu preporucio 960BF...
Iskreno sam zapanjen ovakvom preporukom!!!
Znaci 970P i 960BF su nebo i zemlja!
Ako moze da priusti 970P je pravi izbor, a ako ne, onda 940B

obozavam monitore koji su jednostavni za opisivanje, za koje nema 'ali', 'mada' ili 's druge strane'. opis 960bf je jedan od najlaksih, staje u prostu recenicu:

960bf je los.

Vrh Dno