Šta je novo?

Koji 17'' CRT do 200 evra?

ubojan

Čuven
Učlanjen(a)
27.03.2002
Poena
619
Gledao sam raznorazne cenovnike na netu i video sam da se ponuda uglavnom zavrsava na ~160e (Samsung...). Smatram da mogu da kupim neki bas kvalitetan 17'' CRT za ove pare (prednost ako je jos i crne boje jer mi je ostatak konfiguracije, sto, i zvucnici takodje crni), ali ne znam koji i gde... :)
Koristio bi ga za igre i net.

pazi ovako - mozda ce ti ovo izgledati kao *****avanje ali shvati ozbiljno...
najbolji CRT17" za 200e je CRT19"!!!
ciao

Gledajuci po PC Berzi najbolje sto mozes da kupis za te pare je PHILIPS 107P50. Naravno bilo bi lepo ako bi mogao da ga pogledas pre kupovine. Inace koliko znam ne postoji u crnoj varijanti.
Ali kao sto rece Tom za 200e si vec usao u zonu solidnih 19" monitora tako da razmisli sta ces i kako ces.
Pozdrav

Nemojte da se šalite. Ko je ikada video solidan 19" monitor za 200e?!?
Kod nas ni ranije nije bilo Profi klase u prodaji, samo srednja i niža klasa, a sada je horror. Ostala je skoro samo niža klasa.
Solidan 17" je bio Viewsinic p75+ ili matori Samsung 757NF, ali oni od pre 2 godine. Ali toga više nema. Dobar je i taj Philips 107P50, ali nije nešto extra. Sve ostalo je plač majke Božje.

Dobro bre Notax, mojne se ljutis :). "Solidno" je rastegljiv pojam :). Slazem se da je situacija losa, ali za 200e moze da se uzme npr. Samsung 957p ili neki 19" Hyndai za koje moze da se kaze da su solidni.

notax je napisao(la):
Nemojte da se šalite. Ko je ikada video solidan 19" monitor za 200e?!?
Kod nas ni ranije nije bilo Profi klase u prodaji, samo srednja i niža klasa, a sada je horror. Ostala je skoro samo niža klasa.
Solidan 17" je bio Viewsinic p75+ ili matori Samsung 757NF, ali oni od pre 2 godine. Ali toga više nema. Dobar je i taj Philips 107P50, ali nije nešto extra. Sve ostalo je plač majke Božje.

Da li uopste vise postoji 17" CRT za koji bi se reklo da je "dobar"? :zgran:

Roy Jones Jr. je napisao(la):
Dobro bre Notax, mojne se ljutis :). "Solidno" je rastegljiv pojam :). Slazem se da je situacija losa, ali za 200e moze da se uzme npr. Samsung 957p ili neki 19" Hyndai za koje moze da se kaze da su solidni.

OK. To je tvoje mišljenje. Ja se ne slažem. To je niska klasa, a da li je 957p, koji inače košta 152e, ili je Hansol koji je još gori i malo jeftiniji, potpuno je svejedno. Slika je podnošljiva, ali je najgori kvalitet delova, što povlači nekoliko stvari. Smetnje očima kod dugotrajnog gledanja u iste, podrhtavanje slike i disanje ako je mreža lošija, itd.
Profi 19"monitori su napolju pre 2 godine koštali 700-900 Evra. Samo da se zna šta je u kojoj klasi.

Tako nesto se vise ne pravi, sve sem 22-24" CRT su sad samo "za po kuci"...

LG 700P je fenomenalan Flat monitor koji kosta mnogo manje od tih 200€!
Ako si zaiteresovan za kupovinu (novo pod garancijom) javi se na PM!

957P ima problema sa presvetlom slikom, za izbegavanje. LG 700P za ~ 120€, koliko kosta, nije los izbor. Valja u razmatranje uvrstiti i Samsung 757NF ali samo ako postoji mogucnost da se pogleda primerak pre kupovine. U principu, doticnu taktiku treba primenjivati pri kupovini bilo kog monitora...

omnik je napisao(la):
957P ima problema sa presvetlom slikom, za izbegavanje. LG 700P za ~ 120€, koliko kosta, nije los izbor. Valja u razmatranje uvrstiti i Samsung 757NF ali samo ako postoji mogucnost da se pogleda primerak pre kupovine. U principu, doticnu taktiku treba primenjivati pri kupovini bilo kog monitora...

jeste li imali prilike da radite, i sta mislite o LG F900b?
ulazi u cenu od 200e
da li je velika razlika izmedju b i p serije?

Ko ce da ti dozvoli da otvaras kutiju i probas monitor pre kupovine ?

Ledeni je napisao(la):
Ko ce da ti dozvoli da otvaras kutiju i probas monitor pre kupovine ?

Niko.

Vrh Dno