Šta je novo?

Koji 17' CRT ali non-flat

Mikky

Čuven
Učlanjen(a)
05.01.2002
Poena
619
budzet oko 200e, nije fiksno ali otprilike toliko, spreman sam da dam koji evro vise ako treba za dobar monitor
potreban za igre, text, programiranje itd... nista u vezi dizajna i sl
Flat monitor mi nista neznaci + brojni problemi sa njima...

dakle da li Samsung 757p ili neki drugi?
koji model ViewSonic ili drugi jaci proizvodjaci nude u ovoj kategoriji?

pozdrav

Mikky je napisao(la):
budzet oko 200e, nije fiksno ali otprilike toliko, spreman sam da dam koji evro vise ako treba za dobar monitor
potreban za igre, text, programiranje itd... nista u vezi dizajna i sl
Flat monitor mi nista neznaci + brojni problemi sa njima...

dakle da li Samsung 757p ili neki drugi?
koji model ViewSonic ili drugi jaci proizvodjaci nude u ovoj kategoriji?

pozdrav

Znam da ce me popljuvati;), ali moj savet je Hansol 720P.
Monitor ima odlicnu ostrinu i geometriju i tri godine garancije.
1024x768/100Hz
1280x1024/85Hz

Da znas da ocemo da te popljujemo. Salim se. Sve zavisi od serije do serije, ali ja sam tri komada vracao na reklamaciju, a uzeo sam ih tri. To znaci skor od 100%. Ali neki i dan danas rade. Moj izbor je definitivno samsung zbog odnosa cena/performanse.

Samsung P serija.

Mikky je napisao(la):
budzet oko 200e, nije fiksno ali otprilike toliko
moja preporuka je liteon 19" za te pare. znam da je tesko odluciti se za tako nesto, ali ako budes imao priliku da ga pogledas, obavezno je iskoristi.

ok ali mislim da mi je mnogo 19'
bolje jaci model 17' nego slab model 19' zar ne?

pa kako je onda tako jeftin :)
flat?
jel LiteOn jaci od Samsunga sto se tice monitora?

Mikky je napisao(la):
pa kako je onda tako jeftin :)
flat?

Sada ce i mene da popljuju (samo sto ja mogu i da banujem :) ), ali i Samsung i LiteOn su krshevi :D

Re: Re: Koji 17' CRT ali non-flat

P@ja je napisao(la):
Znam da ce me popljuvati;), ali moj savet je Hansol 720P.
Monitor ima odlicnu ostrinu i geometriju i tri godine garancije.
1024x768/100Hz
1280x1024/85Hz

Mala dopuna - cena je 170 EUR (jos se i ustedi!)...

Mikky je napisao(la):
ma pusti to jaci, slabiji. odaberes model (ne firmu!) i pogledas. ako je dobar uzmes, ako nije gledas dalje.
simple as that! :D

delimir je napisao(la):
Samsung i LiteOn su krshevi :D
belinea je krs... liteon je za one koji su svesni da dobrog crt-a nema za manje od 500+€ i nece da bacaju pare na hype modele (nf i sl.) da bi bili face u bloku. :D

:Hansol

Uzeh pre neki dan :Hansola od Paje i OK je. Sve je kao sto je rekao Paja tj monitor je do suoer,a tako malo kosta. No za 210eura imas odlicne monitore NEC, serija FE pa uzivaj.:p

Sta fali Belinei 103095 Easy flat, ili 103026 standardnom, oba sa TCO99type;

ciciban je napisao(la):
Sta fali Belinei 103095 Easy flat, ili 103026 standardnom, oba sa TCO99type;
Belinea je generalno krsh, mada uleti po neki solidan primerak koji odskoci od Belinea "standarda", ali bi ih ja ipak izbegavao u sirokom luku, a TCO99 uopste nije merilo kvaliteta, mada je vec bilo o tome reci i poznato je da ima monitora koji imaju zalepljenu tu etiketu, a da bash i ne ispunjavaju u potpunosti standard :)

Bahati [SiD] je napisao(la):
tu je kvaka: liteon 19 nije slab model! :D
Video sam u cenovniku Pinsofta liteon model 19' oznaka C1996PNST,
za 207 eura!Nije Flat ali cena je veoma pristupacna?
kakvv je monitor jel imas iskustva sa njim ,ili ga neko drugi poseduje pa nek kaze ovde,kakva su iskustva!

Milanche je napisao(la):
kakvv je monitor jel imas iskustva sa njim
vidi, ja sam ga testirao i vrlo sam zadovoljan. sve je na mestu, sve radi kako treba, nepretenciozno, a do jaja. e sad, ja ne znam dal' ce on tako da radi i posle godinu, dve, tri, kao sto ne znam ni za druge modele. to moras da pitas nekog vlasnika...

Bahati [SiD] je napisao(la):
vidi, ja sam ga testirao i vrlo sam zadovoljan. sve je na mestu, sve radi kako treba, nepretenciozno, a do jaja. e sad, ja ne znam dal' ce on tako da radi i posle godinu, dve, tri, kao sto ne znam ni za druge modele. to moras da pitas nekog vlasnika...

Koja je garancija za LiteOn monitore u pinu?

Ja znam ortaka koji radi kao distributer Pin-a i kaze da su sasvim ok monitori, a mislim da je garancija godinu dana.

jazza je napisao(la):
Ja znam ortaka koji radi kao distributer Pin-a i kaze da su sasvim ok monitori, a mislim da je garancija godinu dana.

Ja, za sebe, recimo, nikada ne bih uzeo monitor sa samo godinu dana garancije (recimo Samsung ;)).

Ja sam za 265e pazario Hansol 920D...19' Flat..po meni to je odlican monitor....

kUdtiHaEX je napisao(la):
Ja sam za 265e pazario Hansol 920D...19' Flat..po meni to je odlican monitor....

Slazem se potpuno..Pogotovo 920D mi se dopao, ali ni 720P nije los, svejedno koja graficka kartica ih tera (konkretno ATI Radeon 7500 i Asus GF2) slika je odlicna. Ranije sam o njima imao relativno lose misljenje, ali sam pogresio.. Ne znam za tu pricu o losim primercima u seriji, na poslu ih imamo desetak i svi su dobri..

Naravno, uvek imam u vidu odnos cena/kvalitet.

Belinea je krshina, to treba obilaziti...

:p

Ja ne znam kakvi su ti vasi 920d ali ortak ga je uzeo i moras da zazmuris na oba oka kako ne bi primetio disanje i moire!.....izgleda ko kad gledas kroz zavesu a ono se sve neki tripovi vrte :)

kUdtiHaEX je napisao(la):

U toj cenovnoj klasi je i ViewSonic E95, ali on nije flat, ali ni taj Hasnol, sa DynaFlat cevkom nije pravi flat...

Nazad
Vrh Dno