Šta je novo?

Kojeg pacova uzeti???

OwerLord

Cenjen
Učlanjen(a)
22.08.2010
Poena
170
Dakle, kao sto i sam naslov kaze, planiram da kupim pacova, budzet 15e max! Vidim da vecina pacova ima mali milion tastera, mada ja mislim da ce mi oni samo smetati, znaci sto jednostavniji u tom pogledu to bolje!

Ako ti treba "najobicniji pacov",a da je pouzdan uzmi Logitech RX250 ( ja vec 3 godine koristim prethodnika B58 ),a i A4 Tech OP-620D za "veoma sitne pare" moze dobro da posluzi.

pozz-po meni-cena-kvalitet-najbolji je alt 4 tech -x 748k-kosta oko 1600 dinara-zavisi kako gde-ima dobru softwer podrsku-3 dodatna tastera-veoma kvalitetan i udoban za ruku-a programom koji ide uz njega ima mnostvo dobrih opcija-dpi mu je 3200 a min 100-evo ga i link pa pogledaj-moja topla preporuka :banana:
http://www.itsvet.com/proizvod/a4-tech-x-748k/comp_comp_mouse/40/707

s obzirom da ti dodatni tasteri smetaju i da si ogranicen na 15e ... ja ti predlazem da kupis neki logitech entry model ... oni sto su pre kostali po 500din .... realno najvise dobijes za ulozen novac.

Imam GM-M6880 vec nekih godinu dana i zadovoljan sam sa misicem. Ja sam ga platio oko 1000din i ne vidim kako mogu da ti smetaju 2 dodatna tastera koja su meni licno jako korisna za surf i listanje napred nazad. Pre ovog sam isto imao mis sa ta dva dodatna tastera i vise se na obicne ne vracam. Jednostavno svaki sledeci mis ce morati da ima i ta dva tastera. Dobraj je za rad, kao i za igre. Meni je trebalo malo privikavanje od 5-10 dana jer me ruka bolela od njega, jer sam pre ovog koristio trust(skoro 3god.) koji je malo drugacijeg oblika i malo nizi.
Svakako da mogu da ga preporucim.
Dodatni tasteri ako ti bas toliko smetaju, neces ih ni primetiti u toku rada ukoliko ih ne koristis. Ali ne pamtim kad sam u browseru otisao na back ili forward dugme.

Poslednja izmena:
Brate kazi mi kakva iskustva imas sa tom markom, malo sam istrazivao i izgleda da nisu uopste losi, meni su zapali za oko sledeca 2 modela: GM-M6800 i GM-M6880?!

Ovaj drugi M6880 ti je ludnica od misa za stvarno male pare, mislim da je oko 1250 dinara po maloprodajama, ima laserski senzor do 1600 dpi, sto je vise nego dovoljno i tezinu od 100 grama, ni jedno ovo A4Tech-ovo djubre ne moze da mu pridje. Izuzetno precizan mis, odlicna ergonomija i odlican dizajn.

A koje su glavne razlike izmedju ova 2 modela GM-M6800 i GM-M6880?! Ja sam skontao da je prvi opticki a ovaj drugi da je laserski (da li je kada su u pitanju igre bolje uzeti opticki ili laserski?), jel to tacno i koje su jos razlike osim te? Takodje sam citao komentare da se kod drugog modela mnogi zale na skrol, da je lose uradjen i da cesto preskace...

Nazad
Vrh Dno