Šta je novo?

Kojeg misa koristite

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
3 godine,skroz se izlizao i uglacao kao volan na kolima koja su presla 300k+ km.
input_logitech_mx310_l.jpg

Onog koji ne uspe da pobegne:D

Inache A4tech wop-49.

Nego gde ima taj point of view a1600?

Poslednja izmena:
Logitech MX 620 brm! Dao bratu stari LX7

Godinama sam koristio 7th sence koji se izlizo pa sam za samo nekih 450 din. uzo logitech neki crni.Za ove repa mnogo dobar miš ali ima samo 2 dugmeta i točak = 3 dugmeta.
Kad bih mogao da biram onda bih uzeo ms side winder.Ako ništa onda zbog 4. i 5. dugmeta

fujitsu siemens laser mouse gl2400 i nisam bas nesto zadovoljan.

Prilozi

• 1214906387.jpg
    1214906387.jpg
    73.3 KB · Pregleda: 69
U poslednje vreme poceo da zaludjuje inace imam ga vec godinu dana,pre mesec dana mi je radio na stolu perfektno sad je poceo da preskace i zakucava samo tako,kupio sam Qck podlogu pre 10 dana na njoj ima neverovatan lag, sad sam narucio cooler master dual sided aluminijumsku podlogu to mu je ujedno i zadnja sansa ako ne proradi kao pre mislim na preciznost i sve ostalo uzimam g9.

P.S. "Nemoz` to bez kabla!"

Prilozi

• RevMX2.jpg
    RevMX2.jpg
    13.9 KB · Pregleda: 53
furam g5 i u selu stari dual optic kome je crko tockic... ne vredi, moracu ga opravim... nema igranja cs-a bez dual optic-a

@vladabgd
isti slučaj i kod mene, ti MX500 su izgleda neuništivi... ali u pravom smislu te reči. Ja sam moj kupio od drugara pre četiri godine mislim (on ga je koristio sigurno jedno godinu i više), zaboravio sam već, za 500 i rečima (petsto) dinara. Tada smo svi uveliko igrali CS u igraonicama, brat i ja smo imali MS intelli 3, inače oba su crkla. A šta je moj MX 500 prošao kod tog dečka bolje i da ne pričam. Bacanje o zid, treskanje o sto hiljadu i više puta. Shvatite bukvalno. Miš nema onaj donji, pozadi šraf. To je polomljeno (landara) od kad sam ga uzeo, ali ništa što malo selotejpa ne može da popravi. Evo služi i dalje, da kucnem u drvo, dokad će ne znam. Preporuka :D

Poslednja izmena:
Ja vec 5 godina imam Microsoft Inteli 3.0a jedan je i jedini nikad ga necu zameniti :)

razer death adder progledao od kada ga imam

Poslednja izmena:
Microsoft Bluetooth Notebook Mouse 5000

Apple Mighty Mouse

apple_mighty_mouse_large.jpg

razor-night.jpg

Razer Diamondback Magma
Posle duzeg vremena opet kod mene
"on the fly sensitivity"je prosto nesto bez cega se ne moze zamisliti igranje[+ meni jako znaci u PSu prilikom preciznog selektovanja]

Malo je nezgodno staviti ove moje uredjaje ispod onog razarachkog misa ali eto da podelim i ja svod mishonju ...

Prilozi

• 877.1.0.jpg
    877.1.0.jpg
    34.1 KB · Pregleda: 74
Ja koristim A4tech X-710FS od juce i prezadovoljan sam.Za 1500 din. nisam nasao boljeg. :)
url

Malo je nezgodno staviti ove moje uredjaje ispod onog razarachkog misa ali eto da podelim i ja svod mishonju ...

Ovaj komplet i ja koristim :D
Mishonja nije los, imam ga oko godinu dana, samo se potrosila plastika na levom kliku(sa unutrasnje strane), pa je bilo mnogo tesko da se klikce,ali je sloj super-lepka resio problem :banana:
Baterije mi traju oko 2-3 meseca, korisim punjive...

Predjoh na G5. evo i sikice.

Prilozi

• misonja.jpg
    misonja.jpg
    119.8 KB · Pregleda: 83
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno