Šta je novo?

Kojeg misa koristite

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
MIcrosoft Wireless Botebook Optical 3000, imam ga 2 godine, i nije loš,iako mi ga je klinac bacio par puta o parket, pokazao se izdržljiv, točkić mu je baš osetljiv, ne znam da li od pada :beat: , al je vrh :banana:

genius ergo 520 vec vise od 1 god.
prezadovoljan sam ergonomijom i kvalitetom :)

Microsoft Natural Wireless Laser Mouse 6000

Prilozi

• laser6000.jpg
    laser6000.jpg
    8.7 KB · Pregleda: 62
Genius GM-04003p

CTINEP97.jpg

uzeo sam skoro A4 Tech X-750BF i zadovoljan sam, solidan gamerski mish za male pare.

MX 510 (treca godina)

Do skoro Genius Net Scroll+, a od skoro Logitech LX3, i mogu reci da sam se preporodio:banana:

Prilozi

• 1175_1_0.jpg
    1175_1_0.jpg
    44 KB · Pregleda: 60
  • 1177_1_0.jpg
    1177_1_0.jpg
    23.4 KB · Pregleda: 58
Do skoro Genius Net Scroll+ Superior, a od skoro Logitech LX3, i mogu reci da sam se preporodio:banana:

MOLIM MODERATORE DA IZBRISU OVAJ POST, POSTO SAM GRESKOM 2 PUTA POSTOVAO ISTO!

HVALA

Poslednja izmena:
Genius Netscroll 110 i levo dugme vec otkazuje...

Samo kratko pitanje- kako te sluzi i dal mu je dobar domet?

Evo posto njega nema da odgovori,a i ja imam doticnog misonju vec pola godine,mislim da sam kompetentan da kazem kako radi,a radi EKSTRA!!
Znaci nema zaglupljivanja sa njim,nema seckanja,lako se covek navikne na oblik i dodatni tockic,baterija drzi dosta dugo,iako pise u SetPointu da moze i mnogo vise meni izdrzi oko nedelju dana po nekoliko sati mucenja dnevno,domet je kao kod svakog BT uredjaja (verovatno klase II) odnosno oko 10-ak metara,mada ga i nisam probao na vecem rastojanju jer imam laptop,a koristim ga uz najnoviji SetPoint i Windows XP Home (OEM)!
Pozdrav ,)

Hvala na odgovoru, znam koji je sledeci mis koji kupujem :)

MX 610 SUPER!
Imao sam onaj najbolji opticki A4tech i kad sam igrao Lineage II kupio sam Logitec jer od A4techa su mi iskakali zuljevi na kaziprstu. Logitech rules!

Totalno sam razocaran sa Genius-om Netscroll Eye-em. Imao sam problema sa dvoklikom tj, kliknes jednom on mo odradi dvoklik, sa skrolom koji je slajfovao....

Gledao sam da odaberen neki do 1000 din i igrom slucaja naletim na Canyon CNR msl5 i prosvetlio sam se!

Mis me je prosto odusevio!

Danas sam nabavio Logitech MX518. Malo sam razocan pre svega zbog oba klika koja su malo vise bucnija za moj ukus. Pre njega me je sluzio MX310 kojim sam bio prezadovljan ali boja mu je bila mana jer se posle odredjenog vremena skidala.

Poslednja izmena:
Point Of View LASER A1600 Gamer

Koristim 3 misa.
mx500
Point Of View LASER A1600 Gamer
mx1000

mx500(kada se mx1000 puni:smoke:) i 1000 su na desku a Point Of View LASER A1600 Gamer na lapu. Tu su i neke zamene za lap ali nisu toliko bitne.

2375_1_image.jpg

Ovog lepotana.

Copperhead i MX Revolution.
Iskreno, zadovoljniji sam sa MX-om, onaj tockic rula za excell i outlook.

Evo posto njega nema da odgovori,a i ja imam doticnog misonju vec pola godine,mislim da sam kompetentan da kazem kako radi,a radi EKSTRA!!
Znaci nema zaglupljivanja sa njim,nema seckanja,lako se covek navikne na oblik i dodatni tockic,baterija drzi dosta dugo,iako pise u SetPointu da moze i mnogo vise meni izdrzi oko nedelju dana po nekoliko sati mucenja dnevno,domet je kao kod svakog BT uredjaja (verovatno klase II) odnosno oko 10-ak metara,mada ga i nisam probao na vecem rastojanju jer imam laptop,a koristim ga uz najnoviji SetPoint i Windows XP Home (OEM)!
Pozdrav ,)

Ali MX revolution nema BT vezu :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno