Šta je novo?

Koje slushke za 6233?

rossi-old

Slavan
Učlanjen(a)
12.01.2006
Poena
350
dakle zanimaju me neke dobre slushke za 6233,one nemaju klasican 3.5 mm prikljucak...

Uslov da ne budu preskupe,najbitnije da imaju solidan bass i da se jako cuju jer kad udjem u STINKY GSP ne cujem nishta...

Hvala...:wave:

Odes lepo do Mobisa i pogledas, kupis original i ne mislis 😉

Ja sam bas juce uzeo AD-41 za moju E60 i zadovoljan sam. Zvuk nije preterano glasan ali zato slusalice ulaze u usni kanal i time eliminisu 90% spoljasnje buke, a ja ni ne volim da slusam muziku glasno tako da mi odgovaraju. Jedino, dok se naviknes da strano telo u uhu 😉

naravno,koliko si platio...
sad da li su glasne ili eliminishu buku-ne pravim pitanje-bitno je da ja cujem muziku a ne raspali,zaribali motor Ikarbusa...

Slusalice 6230

Da ne pravim novu temu,mene interesuju sluske za 6230,imam hds-3 sto idu uz telefon ali bih uzeo neke bolje.Probao sam od 6233 dosta je jaci bas ali ostali tonovi su maltene isti.Koje jos mogu da se nakace na ovaj mob a da su dobre?Ulaz je onaj poseban,siroki,koji samo nokia ima.

AD-41 sam platio 2200 dinara, a kad sam gledao zadnji put pre oko 10 dana bile su 2600 dinara. Mada, koliko mi se cini, mogao bi zvuk biti za nijansu jaci. Ne znam da li je to do mog telefona koji spada u neku biznis klasu pa mu jacina zvuka i nije bitna ili je to do neceg drugog. Probacu bas sutra na koleginoj N73, pa cu da uporedim...

EDIT: Pre svega, raspitajte se kod prodavca ili proverite pre kupovine da li ove slusalice ili neki drugi model koji vam se dopadne, uopste radi sa vasim telefonom!

Poslednja izmena:
Mislim da je razlika samo u dodatnim dugmicima na ovoj "budzi" koji sluze za kontrolu... Kakve su ti slusalice, jesu one "in-ear" ili klasicne bubice?

Nazad
Vrh Dno