Šta je novo?

Koje slusalice uzeti???

• Začetnik teme Začetnik teme Tiosav
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Tiosav

Slavan
Učlanjen(a)
27.02.2007
Poena
319
Dakle imam problem pri izboru slusalica-50 jura je limit.Koristicu ih za igre,filmove i naravno muziku i tu nastaje problem:da li uzeti neki Sennheiser za te novce,Creative Fatal1ty Gaming Headset,Logitech Digital Precision PC Headset ILI (imam SB live! 5.1) da uzmem senn HD201 a za ostatak neku bolju zvucnu ako takva postoji za taj novac ILI neke 5.1 sluske mada sam skeptican sto se tice njih....ajmo neki predlog posto sutra uzimam!

Pa sad, ja bih se radije odlucio za neke slusalice renomirane firme koja se bavi samo proizvodnjom slusalica, znaci Sennheiser, Koss i sl.
Senn HD201 bi trebalo da rade solidno na Live!-u, mada one imaju nesto tanji bas, a za ostatak para ne mozes da uzmes neku bitno bolju zvucnu (mozes Audigu SE, pa a instaliras modovane drajvere, da dobijes Crystalizer itd. kao na X-Fi kartama, ali ne bih ti savetovao da menjas tvoju za sada).
Za ~3100 din u firmi Tehn*mark*t Evr*pa imaju Koss Porta Pro (barem imaju na sajtu, nisam proveravao), jedne od najboljih portable sluski, pa razmisli i o njima.

Edit: i ove koje ti je predlozio ppredrag su dobar izbor.

Poslednja izmena:
Pa sad, ja bih se radije odlucio za neke slusalice renomirane firme koja se bavi samo proizvodnjom slusalica, znaci Sennheiser, Koss i sl.
Senn HD201 bi trebalo da rade solidno na Live!-u, mada one imaju nesto tanji bas, a za ostatak para ne mozes da uzmes neku bitno bolju zvucnu (mozes Audigu SE, pa a instaliras modovane drajvere, da dobijes Crystalizer itd. kao na X-Fi kartama, ali ne bih ti savetovao da menjas tvoju za sada).
Za ~3100 din u firmi Tehn*mark*t Evr*pa imaju Koss Porta Pro (barem imaju na sajtu, nisam proveravao), jedne od najboljih portable sluski, pa razmisli i o njima.

Edit: i ove koje ti je predlozio ppredrag su dobar izbor.

jos jedan glas za porta pro. o ovim sluskama je vise puta bilo reci.

Koliko ja znam 4audivo vise ne radi Koss.
Na pitanje zasto, kazu "bilo je mnogo reklamacija na njih".

Ma nije nego...:trust:
Šibali drugari cene (5500 dinara kod njih bile ove kao što sam ja uzeo). Koss svetski poznat u ovom sektoru i sad će 4audio da mrsi "cojones". Pišijada živa...:d

Mislim da cu uzeti Senn HD205-jel ih ima jos negde osim u 4audio-u?

ako mene pitas ja to ne bi radio vec bi uzeo logitech digital precision. Prvo udobne su jako (mozes da ih nosis i 5dana ako treba), drugo na svakom kompu i na svakoj zvucnoj bez nekog dodatnog pojacala ce se bolje cuti gaming slusalice od nekog sennheisera.
evo ovako: ja kupio HD 215 i bolje se cuju genius od 2e od njih na audigy4 i na xfi, pa zamenio za senn rs 130 ali probijaju, suste itd (kazu kvalitetno se cuju ali ja im rekoh da za te pare ocu da ne probijaju ako vec ne probijaju logitech a uz to su i jace) pa vratim i njih i na kraju kupim pojacalo yamaha od 300e + sennheiser HD25 -1 II od 250e i to se sad cuje kako treba, tj kvalitet i snaga da oci ispadaju....

svega toga ne bi bilo da sam ostao na logitech digital precision koje su ciste, uzasno jake i udobne
al ti kako oces

pozz :wave:

Koss Porta Pro - nema ništa ni približno dobro za te pare od njih, jedino ako ti se ne sviđa njihov retro dizajn i pored toga što ovako izgledaju 'krhko' veruj mi vrlo kvalitetno napravljene, ja sam ih baš 'mučio'. Čisti info: taj model se proizvodi još od 1988 godine i do dan danas se na njima ništa nije menjalo. Tako da su imali 20 godina da ih usavršavaju 🙂

Odlucih se za Senn HD415,slusao u 4audiu sve one sluske- HD515 izuvaju moja sledeca kupovina- one hd205 su preterano male,mnogo stezu i generalno neudobne,hd201 smesne-415 se stvarno odlicno cuju,lagane i neverovatno udobne - evo slusam MJ i po prvi put cujem neke stvari,isto vazi za igre i filmove....e sad me zanima jedna stvar-koliko su bolje HD555 od HD515 ,razlika nekih 3 hiljade i vredi li ih porediti sa ikari 7.1 gaming headsetom?!..pozzzzz

Nazad
Vrh Dno