Nesto sam bacio oko na ove sluske mozes mi reci koliko si ih platio i gde si uzeo? (Ako ih ima u srb)😅Denon AH-D9200, Forza audio hybrid noire, 3m balansiran. Zamenjeni pad-ovi sa Stax SR-09 modovanim padovima.
Pogledajte prilog 331489
Pogledajte prilog 331488
Nesto sam bacio oko na ove sluske mozes mi reci koliko si ih platio i gde si uzeo? (Ako ih ima u srb)😅
Videh ponudu u srb al se premisljam tačnije nesto me navuče pa uzeh lcd xc iako sam razmatrao i denon kad sam ih video kod tebe na slici😁 sad je ona standardna prica sviđaju mi se lcd al i denon 😅 msm nisam jos nista presekao da def uzimam al mi nailaze ideje o kupovini 🙃Cao, sve zajedno sa kablom i Stax padovima me je izaslo oko 2200 eur (2020 februar). Same slusalice sam svojevremeno platio 1530 eur. Kabl 3m je bio oko 4xx eur + carina, i staxovi 200 USD + carina.
Originalni kabl sam poklonio - posto mi je bio previse svetao u mom setupu. Noire je odlican kabl. Stax padovi daju neverovatan bass slam.
U Srbiji ih imas u jednoj velikoj firmi, ne znam da li je dozvoljeno da se navode imena prodavnica; za 203 000 dinara. Slobodno me kontaktiraj na PM.
Slazem se da je ovo na Thomman najbolja cena. Na to dodaj postarinu, zatim 10% carine i 20% PDV prilikom dostave.
M.
Као што обећах...Ја имам Sennheiser HD25, још од 2008. и добро ме служе, с обзиром на то да их не користим скоро уопште 😂.
Скоро сам им заменио earpads и кабл, али немам слике тренутно, окачићу првом приликом.
au mrzim da petljam oko toga al sad cu da se angazujem 😁Azuriraj mu firmware na 7.3C verziju sa GTO filterom tjuning se menja na bolje dodatno kad koristis GTO firmware in general. To radis preko updatera u folderu gde ti se instaliraju ifi USB drajveri nameski. A da bi skinuo Sam firmware treba da ukucas QR kod seriski sto ti je pozadi na donjoj strani uredjaja 10 cifara.
Kad sve ovo uradis svetlo ce ti biti plavo na zen dac-u.
Link https://ifi-audio.com/download-hub/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari