Šta je novo?

Koje slušalice

didi_sa

Slavan
Učlanjen(a)
07.02.2008
Poena
319
Koje od ovih za igranje:
LOGITECH G35 Surround Sound Headset, RAZER
Barracuda HP1, Roccat Kave Solid 5.1 Gaming Headset. I da li treba da kupujem zvučnu kartu.

Mislim da nisi pogresio.
I moje iskustvo sa Logitech slusalicama za igru je pozitivno.

pozzzz

Ako neko ima logitech g-35,kakvi su njegovi utisci i jedno bitno pitanje da li je potrebna zvučna karta jer se one kače preko usb-a i kako sam razumeo a možda grešim:S: imaju u sebi zvučnu kartu:guitar:,znači da li bi se dobilo nešto kupovinom zvučne karte:,,:,ili bi to bilo čisto bacanje para:bottle:

Poslednja izmena:
Kaci se na USB i ima svoju zvucnu, tako da ne koristi nista sto je u PC-ju.

Ako hoces da iskoristis zvucnu i da imas surround slusalice onda pazari Roccat Kave. Koliko vidim to bi trebalo da su najbolje 5.1 sluske.

Poslednja izmena:
Kaci se na USB i ima svoju zvucnu, tako da ne koristi nista sto je u PC-ju.

Ako hoces da iskoristis zvucnu i da imas surround slusalice onda pazari Roccat Kave. Koliko vidim to bi trebalo da su najbolje 5.1 sluske.

Pa šta mi možeš reći o njima vrede li te pare i nisu valjda te roccat kave bolje sluške od ovih sve sam ih pregledao,nemam ni zvučnu pa se zato razmišljam da li njih ili zvučnu da uzmem,kako zvuče filmovi u 5.1 zvuku na njima u poredjenju sa 5.1 zvučnicima

Poslednja izmena:
Avaj nemam te slusalice ali koliko sam video, mahom se svi revjui slazu da taj Roccat Kave ima odlican zvuk i najbolje definisanu prostornost (3D).

A inace 5.1 zvucnici sto se surrounda tice su uvek bolji nego slusalice.
Takodje su prave 5.1 slusalice (sa vise zvucnika sa svake strane kakav je ovaj roccat) uvek bolje nego sto je virtuelni surrond (kakav je g35 koji ima po jedan zvucnik).

Bolje zvucne kartice imaju neke tehnologije koje omogucavaju da se cuje 3D zvuk na bilo kojim slusalicama
http://www.creative.com/soundblaster/technology/cmss-3d/welcome.aspx

Imas na ovom linku i neke demoe.

Nazad
Vrh Dno