Šta je novo?

Koje Silverstone Raven kuciste?

Gidra85

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
650
Da li neko ima iskustva sa Silverstone Raven 01, i da li mnogo, ako uopste gubim airflow efikasnost u odnosu na Raven02 ili Raven03. Mnogo mi se svidja Raven01, zato bih najpre uzeo taj model.

Hvala!

uzmi raven01 ako si se odlucio bas za SS, dosta je robusniji i lepse izgleda.
imao sam lose iskustvo sa raven03 iako znam da je kolega iznad zadovoljan svojim :)

uzmi raven01 ako si se odlucio bas za SS, dosta je robusniji i lepse izgleda.
imao sam lose iskustvo sa raven03 iako znam da je kolega iznad zadovoljan svojim :)

To nisi rekao kad si ga prodavao :)

Šalu na stranu, lošija izrada od CM HAF-a 932, ali filteri na Raven-u03 mnogo bolji i zgodniji uz "fancy - schmancy" izgled...

Ooo ne, tebe sam se i plasio, ali sam spustio cenu da bi me posle manje mrzeo :D
Da, smetalo mi je sto posle haf-a jako plasticno izgleda jedino je u prednosti zbog filtera i totalne vizuelne promene cele masine...
Haf No.1 :D

Ok najverovatnije cu uzeti rv01 i videti ako moze da se doda jos neki vent. Citao sam na par mesta da bi bilo pozeljno da se zamene default ventovi (penetratori) za neke Silverstone FM181, dosta su skupi.

Uzeo sam Raven01 i dodatni Silverstone FM181 vent. Prezadovoljan sam. Evo par slicica.

IMG_0092.jpg
IMG_0089.jpg
IMG_0094.jpg
IMG_0097.jpg

Evo na zahtev poredjenje velicine sa prethnodnim kucistem.
Levo Thermaltake Xaser V WinGo, desno Silverstone Raven01

IMG_0098.jpg
IMG_0099.jpg
IMG_0100.jpg

Uskoro nVidia color mod... Stay tuned :)

Evo i najavljenog skromnog "nVidia" zelenog moda... :)

Kuciste Silverstone Raven01 ofarbane bocne i gornja mrezica u zeleno (default crno), promenjene LED sa pretnje strane iz default plave u zelenu. Sve to prati "GEFORCE GTX" logo sa same GTX780 graficke kartice.

Maskica misa Logitech G9 ofarbana u zeleno i tom prilikom uzeta Logitech G105 tastatura. Namerno sam uzeo MW3 ediciju (i ako me nervira logo) samo zato sto ima zeleno pozadinsko osvetljenje.

Razmisljam jos da li da ofarbam i sam ram podloge za misa (fUnc sUrface) iz default narandzaste u zelenu... :)

Nazad
Vrh Dno