Šta je novo?

koje napajanje

tassotti

Čuven
Učlanjen(a)
11.01.2004
Poena
660
Drugari, moze li pomoc u vezi kupovine napajanja. U pitanju je komp sa maticnom plocom Msi 785gtm-e45 i procesorom Amd x4 620, grafika je Ati 7850. Sta je sad neki best buy od napajanja za ovu konfiguraciju ? Pozdrav

Druze, ne razumem se u problematiku pa nisam siguran ni za budzet 🙂 Ok, od 3 do 5 hiljada ovo je najbolje, ima li sta jeftinije a da je prihvatljivo za ovu gore konfiguraciju, ili ipak da ne idem ispod ovog LC600H-12 ?

Kako god ga okrenes ne bi trebalo da uzmes to LC Power, vec vise ovako nesto.

Druze, ne razumem se u problematiku pa nisam siguran ni za budzet 🙂 Ok, od 3 do 5 hiljada ovo je najbolje, ima li sta jeftinije a da je prihvatljivo za ovu gore konfiguraciju, ili ipak da ne idem ispod ovog LC600H-12 ?

Nema nista jeftinije a da moze kako treba. Ovo ti je najjeftinije a ujedno i best buy u tom cenovnom rangu.

Kako god ga okrenes ne bi trebalo da uzmes to LC Power, vec vise ovako nesto.

Dok je kostalo 3900-4100din bilo je best buy. Sad ga iz principa ne treba uzimati.

Pa nije svako napajanje na kom pise Super Flower odmah bolje od LC. Narocito ti jeftiniji modeli kod kojih je cak pasivni PFC.

Zvacu ih ujutro da vidim. A ovaj Chieftec, pretpostavljam da nije losiji od ovog LC-a. Mislim ukoliko par dana ne budu mogli da nabave LC da ja uzimam Chefteca ?

Poslednja izmena:
Ako ces da das vise para idi na Thermaltake Smart SE SPS-530M, ja bih jedino to razmatrao u slucaju da nema nista od LC.

To.lc napajanje od 600w se pokazalo kao najnaj bolje napajanje.za.tu kolicinu para , izdrzljivije.je od.mnogo skupljih i izvikanih napajanja, jedina mana kod.nekih serija su ventilatori.koji posle.godinu dana odu, ali to.je.samo u slucaju 24/7 rada

Nazad
Vrh Dno