10 mil.Nisu najbolji,ne bi bila cena 20evra da jesu.Ali su bolji od kancelarijskih..
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
^ I ja sam tamo kupio... Ako na oko deluje nekorišćeno, onda su verovatno kinezi zaboravili da zalepe na tvom primerku...
Uzeo danas ROG Chakram, top miš. Bio na akciji za 13k.
7 meseci vlasništva Logitech g203 i polako je počeo da mi se javlja dupli klik. A nisam ni minuta se igrao sa njim, samo običan web browsing. A u pitanju je "gaming" miš koji bi trebao da podnosi mnogo kliktanja.
Sačekaću još neko vreme da vidim da li će problem porasti jer ne verujem da ga sad pošaljem na reklamaciju da bi mi uvažili jer nije toliko naglašen problem. Lako mogu da mi jave da ništa nisu primetili i džabe cimanje.
A ovo je najskuplji miš kojeg sam ikad imao (4000 din). Rekoh, daj da kupim konačno nešto bolje jer su mi svi miševi patili od duplog klika posle nekog vremena. Nisam gajio iluzije da se na ovom neće nikad desiti, ali posle 7 meseci?
Katastrofa.
Ja sam danas porucio ovaj Lightsync sa Newegga, vidjecemo kakav je
Update.....8 meseci vlasništva Logitech g203. Problem sa duplim klikom i dalje postoji ali se proredio i mislim da ukoliko bih reklamirao miša da oni ne bi ni primetili. Potrebno je duže vremena raditi sa njim da bi se uočilo.
Međutim, javio se novi problem. Skrol počeo da balavi. Kada želim na dole, on prvo malo cimne na gore a zatim krene normalno na dole. I obrnuto. Guglanjem sam ustanovio da je problem čest kod g203 i nekih drugih Logitech modela. Valjda bile neke loše serije koje su posle ispravljene. Eh. Ako se problem ne primiri u neko dogledno vreme, moraće ipak mišonja na reklamaciju jer poprilično nervira ovaj problem.
Uglavnom, ako neko razmatra g203 Prodigy, moj savet je zaobići.
Ne znam jedino kakvo je stanje sa g203 Lightsync (to je valjda novija verzija), možda su tu otklonjeni problemi.
Senzor je za pohvalu, stvarno sam zadovoljan al' "dugmići" ne valjaju ništa. Šta bi tek bilo da sam gejmer i da bijem po njima sto na sat. :d
U BiH sam. Mi imamo jedan servis, Pesoto se zove pa narucujemo stvari iz Amerike. Dostava 7,5 dolara do 0,5 kg. A kod nas nema carine i poreza do 300 KM.
ja sam 'gejmer' i meni g203 služi samo za iživljavanje na XP rigu pa mu ništa ne mogu.operi skrol,vrv ti se zaprljao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari