Šta je novo?

Koje miševe imate?

e na tom antikvitetu je moglo a ovde ne moze :p

upravo sam ga polio benzinom i zapalio :smash:

Gigabyte ECO600. Bežični.

Nabavio sam ga iz Švajcarske jer ga ovde nije bilo. Nije bio preskup (negde oko 25€), a udoban je, može da stane cela šaka na njega, lepa gumena obloga sa strane... Otprilike sve što sam tražio tada od miša, a nisam mogao da nađem kod modela koji su se nudili kod nas.

Poslednja izmena:
Logitech MX Revolution i Logitech G9x.

Moram da se pohvalim da sam od skoro nabavio Logitech MX Air mix. Nedovoljno je reci da je dobar, mis je stvarno perverzija. :D

mx_air3.jpg

Poslednja izmena:
Razer Naga Epic + Razer Goliathus :D

Par pitanja za one koji imaju ove misonje ...

- Bezicni Logitech Performance Mouse MX je koliki u odnosu na misonju iz kompleta LOGITECH Cordless Desktop MX 5500 Revolution ? Koliko manji , veci ... slicne velicine...

- Bezicni mis LOGITECH Marathon M705 i bezicni LOGITECH M705 su jedan te isti ili dva razlicita misa? U cemu je razlika ako je ima? Koliki je on po velicini u odnosu na MX Revolution?

Kakvi su u preciznosti i brzini ova dva misa...

Ne treba vise info, kupljen mis Logitech Performance MX i tastatura Logitech Wireless Illuminated K800 ...

Nek mi bude sretan rodjendan (kroz koji dan) ...:D

Mene sramota sto tolike novce dadoh za ovo ...:trust:

cef nema cenu. neka te dobro sluze, posebno tastatura a mis bolje da si uzeo Mionix :p

cef nema cenu. neka te dobro sluze, posebno tastatura a mis bolje da si uzeo Mionix :p

Hvala druže! :D
Volim ja na jedan prijemnik tastaturu i misa, manje kablova, ima ih previše kako god da okreneš, tako da Mionix "neće u moju kuću" ...

Što se miša tiče osetno je na prvi pomak bolji od MX600 koji je bio (naglasavam BIO) zajedno u kompletu MX3200 tastaturom.
Uklonio sam podlogu, tamo gde je na istackanom delu povrsine stola (od lasera misa napravile se izbledele tackice) MX600 preskakao, ovaj Performance MX vozi bez štucanja, preskakanja i sl. problema, dakle valja, mnogo bolji...

A tek tastatura ... :D

Poslednja izmena:
A4 tech, X750F, živi već, 3-4 god, a ima i rezervne šapice u rezervi.

MX 510, G5 i G500, Logitech zauvijek:)

Logitech G9 (vec neke 4 godine)
Razer Imperator (nekih 1,5 godinu)
Apple Magic Mouse (6 meseci)

A4 tech XL- 740 k ,bolesno dobar mouse ,vec 2 god ,zezao me je skrol posle godinu i po ,izvadio ocistio vratio i sve opet vrh :)))

A4 tech X7 x-710fs,radi od 2006 ili 2007 perfektno.

Roccat Kova+
sasvim solidan mis, koristim ga 4 meseca.
Jedini problem je bilo 'navikavanje', jer sam pre Kove koristio
Log. G9 koji je sa par tegica dosta tezi od Roccata :d

Neki A4Tech sa 2 skrola 5 god, a i danas super radi kod drugara, 8 godina rada !!!
A4Tech X7 XL-747H 1.5god a i dalje sljaka odlicno kod drugog drugara
Logitech G500 oko 3 meseca, nisam se mogao navici na oblik ali sam bio zadovoljan KVALITETOM izrade i uopste radom misa.
CYBORG R.A.T. 7 Albino oko mesec dana, isto mi oblik nije odgovarao ali kvalitet na jos visem nivou i senzor za nijansu bolji (moje misljenje). Jedino sto je osetljiv i na malo prasine - odma pobrljavi !
Microsoft Wheel Mouse optical 1.1A crni oko 3 meseca ali mi oblik ne odgovara a i ima onu boljku da SAM okrene skrol ! (dobio ga glanc novog, ne koriscenog iz kesice, na koriscenje od druga koji ga je kupio u kompletu sa tastaturom a nije znao, pa dodatno kupio neki Logitech mis osnovni - ta kupovina je bila u decembru 2004, pre onih poreza)
Microsoft IntelliMouse Explorer 3.0 tamno sivi-crni (ima istu boljku ko i manji brat) - sad ga "ispitujem" da vidim da li mi odgovara - DEFINITIVNO bolje lezi u ruci !!! Samo da mu je skrol 1,5cm nize postavljan, ka napred, da je odma tu gde kabal ulazi ! Mana oba modela je samo 400 DPI sto je ipak malo za FPS na 1920x1080px
A4Tech X7 F4 - sad ga ispitujem ali mislim da je malo manji od XL-747H (samim tim mi i manje odgovara jer imam velike sake!)
Mionix NAOS 5000 - pokusavam vec duze vreme da ga nabavim i potvrdim misljenje da je to PRAVI mis za mene !

Podlogu koristim Razer Sphex pa ni senzor ne bi trebo da pravi probleme

Poslednja izmena:
Ja se razmisljam da zamenim moj 747h za taj F4, al cekam da vidim oce li ga neko pohvaliti. Posto ti kazes da je manji od 747h vec vidim da mi nece odgovarati. :)
Interesuje me taj njegov v track kako sljaka. :)

@Topic: a4Tech x7 747H vec 2 godine. Radi odlicno oseim sto je skrol malo zakazivao, al malo izduvas ko nov. :)

@mirzallica kako si zadovoljan imperatorom i njegovim twineye bugom??? dugo se razmisljam da li da ulazim u vrzino kolo ili ne :D

tetrapack: Malo sam ga koristio u Counter strike: Source i ja sam zadovoljan istim. Nisam uvideo neke mane u odnosu na 747H...
Doduse, zbog velicine sam zdrzao IME 3.0 a F4 poklonio drugu. WMO 1.1A sam ostavio da cuci u kutiji za "Ne daj, Boze!" situaciju !
A jos trazim Mionix NAOS 5000...

"Roccat Kone [+]"

Prilozi

• img_11713_1.jpg
    img_11713_1.jpg
    316.9 KB · Pregleda: 103
Pazario sam skoro Logitech G300 i mogu vam reci da je fantastichan mish. Optika je optika, nema angle snapping, tripovao sam da ce biti mali za moju ruku ali zapravo je idealne velichine. Za te pare, sve preporuke za misha.

Logitech M205 :) Koliko si platio G300?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno