Neki A4Tech sa 2 skrola 5 god, a i danas super radi kod drugara, 8 godina rada !!!
A4Tech X7 XL-747H 1.5god a i dalje sljaka odlicno kod drugog drugara
Logitech G500 oko 3 meseca, nisam se mogao navici na oblik ali sam bio zadovoljan KVALITETOM izrade i uopste radom misa.
CYBORG R.A.T. 7 Albino oko mesec dana, isto mi oblik nije odgovarao ali kvalitet na jos visem nivou i senzor za nijansu bolji (moje misljenje). Jedino sto je osetljiv i na malo prasine - odma pobrljavi !
Microsoft Wheel Mouse optical 1.1A crni oko 3 meseca ali mi oblik ne odgovara a i ima onu boljku da SAM okrene skrol ! (dobio ga glanc novog, ne koriscenog iz kesice, na koriscenje od druga koji ga je kupio u kompletu sa tastaturom a nije znao, pa dodatno kupio neki Logitech mis osnovni - ta kupovina je bila u decembru 2004, pre onih poreza)
Microsoft IntelliMouse Explorer 3.0 tamno sivi-crni (ima istu boljku ko i manji brat) - sad ga "ispitujem" da vidim da li mi odgovara - DEFINITIVNO bolje lezi u ruci !!! Samo da mu je skrol 1,5cm nize postavljan, ka napred, da je odma tu gde kabal ulazi ! Mana oba modela je samo 400 DPI sto je ipak malo za FPS na 1920x1080px
A4Tech X7 F4 - sad ga ispitujem ali mislim da je malo manji od XL-747H (samim tim mi i manje odgovara jer imam velike sake!)
Mionix NAOS 5000 - pokusavam vec duze vreme da ga nabavim i potvrdim misljenje da je to PRAVI mis za mene !
Podlogu koristim Razer Sphex pa ni senzor ne bi trebo da pravi probleme