Šta je novo?

Koje kuciste?

Thermaltake Versa II

Za stotinak dinara preko 4k imaš i Chieftec CM-09B-U3-OP kao i LC Power PRO-926B Juggernaut X . Od tri tvoja ponuđena nekako mi je Raidmax Vortex V3 najozbiljnije.

Tema bi trebala da se prebaci u "Sta da kupim od..."
Preporucio bih ti da pogledas Raidmax kucista u tom cenovnom rangu. Mislim da najvise pruzaju za nisku cenu, pritom nisu loseg kvaliteta.

Da li neko ima iskustva sa ovakvim tipom kucista

COOLERMASTER Elite 120 Advanced
BITFENIX Prodigy
BITFENIX Phenom

da li ova kucista mogu da funkcionisu normalno mislim na hladjenje, bez dodatnih kulera samo stock, znaci da nema vodenih blokova i onih ogromnih kulera, recimo neki i5-4460 ili 4690, bez klokovanja znaci na default podesavanja, sa nekom prosecnom gpu nista nenormalno, znaci masina eto za po neki gaming ponekad ili su ipak ova kucisa za za neko jace hladjenje, zelo bih iskustva korisnika da cujem?
I da li mogu da prime ploce microATX?

Poslednja izmena:
Da ne otvaram novu temu, (zlo)upotrebicu ovu vec otvorenu, ne zamerite 🙂
LM, uskoro pada upgrade na i5 & GTX750, pa mi je jedina preostala neodumica vezana bash za kucishte.

Izbor kucishta sam suzio na: LC Power AirWing, i Raidmax Hyperion.
AirWing je safe bet, ali, ono shto me kopka je upravo Hyperion.

Planiram da ubacim Asus DCSL karticu, i brine me da li ce stati.
Prema specifikacijama kucishta, unutra ima 155mm prostora, dok prema specifikaciji kartici treba 135mm. Teoretski, sve to lepo zvuchi, ali u praksi mora da bude :d

Stoga, ako ima nekog od kolega forumasha da mi potvrdi/otkloni sumnje po ovom pitanju, bio bih mu zahvalan.
Da li je neko isprobao Hyperion kucishte ili Asus DCSL karticu, pa da mi da tachne dimenzije, da se zayebem prilikom kupovine kucishta... Hvala 🙂

Kakvo je Bitfenix Phenom za mATX ploče u odnosu na Radimax Hyperion ? Oba mi se sviđaju, ali je Phenom skoro pa duplo skuplji. Vredi li te razlike u ceni ?

Nazad
Vrh Dno