Imam procesor Intel E6600, 4x1GB Kingston value ram-a, HD Seagate Barracuda 250gb ultraATA i napajanje Cooler master RS-380-PCAP pa bih hteo da od toga napravim konfiguraciju koja bi sluzila kao kucni komp za internet, igrice za klinca (i za tatu, recimo stalker ili fallout 3) i mozda kao ispomoc za posao (fotosop, mozda i neki rendering u 3d maxu). monitor koji imam za to je Viewsonic P930 19".
Koju plocu i graficku bi mi preporucili?
Mislio sam da uzmem Asus P5KPL-AM kao najjeftinije resenje sa integrisanom grafikom pa da kasnije mozda uzmem pravu graficku... ne znam koliko je upotrebljiva ova integrisana uopste - sta moze da se igra sa time?
Drugo pitanje je koju memoriju da kupim za drugi komp koji je Q6600, Asus P5K-e WiFi-AP, Chieftec 400W, Zotac GF 7950GT. Hteo sam neku DDR2 2x2gb razumne cene koja radi na 1066mhz? Ovo mi je za posao, dakle treba mi pouzdana memorija.
Koju plocu i graficku bi mi preporucili?
Mislio sam da uzmem Asus P5KPL-AM kao najjeftinije resenje sa integrisanom grafikom pa da kasnije mozda uzmem pravu graficku... ne znam koliko je upotrebljiva ova integrisana uopste - sta moze da se igra sa time?
Drugo pitanje je koju memoriju da kupim za drugi komp koji je Q6600, Asus P5K-e WiFi-AP, Chieftec 400W, Zotac GF 7950GT. Hteo sam neku DDR2 2x2gb razumne cene koja radi na 1066mhz? Ovo mi je za posao, dakle treba mi pouzdana memorija.