Šta je novo?

Koje kodeke instalirati

A sto se playera tice koristim BSPlayer.

@_/Neo\_
Ovde sve izgleda manje više ok, osim možda viška kodeka.

Deinstaliraj sve kodeke pa zatim instaliraj samo: (naj)noviji ffdshow, mpc i novije drajvere za grafičku.
Ako već nisi kopiraj film na HD.
Ovo bi moralo da odradi posao.

Ako problem ostane postuj iz mpc-a filters meni (desni klik na slici, pa filters).

sta je mpc?

Milos_SD je napisao(la):
Samo sam danas naleteo na jedan koji je zezao (kasni slika za zvukom), ali je to do filma, zato sto i na mnooogooo jacoj mashini nego sto je moja - isto se ponasa. :)
Ima ffshow opciju da malo "mrdneš" zvuk, tako da ga je moguće sinhronizovati sa slikom.

BozicBata je napisao(la):
K-Lite Kodek pack 2.xx. U principu jedino sam to provalio, a da moze bukvalno sve da se pusti bez ikakvih problema. Vidim da je bilo ljudi ovde na benchu koji su imali problema sa K-Lite ali meni sve savrseno radi....

i ja koristim K-lite ver. 2,45 i nemam problema ni sa filmovima ni sa klipovima.

Evo instalirao sam najnoviji ffdshow koji sam mogao da nadjem (ffdshow-20050920-fixed) i taj Media Player Classic i opet se isto desava, sad mi nista nije jasno.

Koristim malo stariji ffdshow(20040828) i gspot mi za sve xvid kompresovane filmove prikazuje da nemam adekvatan, tj. kompatibilan kodek da ih gledam... a opet, svi ti filmovi rade bez problema... Inace, koristim mv2player i viplay.

Ako hoces mogu da ti posaljem ovu verziju na mail pa da probas.

ZoNi je napisao(la):
@ wiz011: zasto ac3 1.01a? Ja koristim 1.02a od kad se pojavio i deluje mi da je OK...
Dopuna odgovora. Aleksandar Vigovski je zahtevao da freecodecs.com skine AC3 1.02a sa download liste, sa obrazloženjem da je to samo test verzija u kojoj mnogo štošta ne radi.

I sta bi na kraju ?

Nista, odustao sam od gledanja ova 2 filma. Koliko sam ja uspeo da shvatim, izgleda da je problem sa mojim kompom, jel sa divx6 i ac3 kod burazera radi, kao i kod jos 10 ortaka gde sam proverio diskove.

Da li si probao sa default clock-ovima procesora i grafičke karte?

P.S. Vidim u potpisu da ti je kompjuter overklokovan...

Naravno, probao sam i to, ali sve je isto.

Vrh Dno