Šta je novo?

Koje igre ste presli...Utisci???

Marko-Dj

Čuven
Učlanjen(a)
09.12.2008
Poena
595
Evo ovako ova tema ce da sluzi tome da navedete koje igre ste sve presli...
Da ne bi bilo zabune ne bi bilo lose da napisete na kojem sistemu ste to presli,ali uglavnom da su konzole!

Npr.:
PS2 - To i to... :D
XBOX 360 - Ono i ovo... :)
NDS - Ovako i onako... :d

I naravno uz igru koju ste presli napisite svoje utiske,sta vam se svidja a sta ne i sl.

Evo ja da pocnem...prvo da se setim sta sam sve presao!:D

PS2

SOCOM II - uglavnom igra koje je u Singleplayer-u solidna ali zato najbolja igra koju sam igrao online na PS2!:smash:
Final Fantasy X - Fantastican RPG,pre svega cutscenes su nesto najbolje sto se moglo videti na PS2...
MGS2 - kao ljubitelj MGS serijala uzivao sam igrajuci ovaj deo, jedino sto mi je smetalo kao i mnogima je Raiden...sve dok se nisam navikao na njega,e onda nije bilo tako strasno. :D
MGS3 - kao i MGS2,samo bolja!,) uzivao sam u prici iako je po meni bila tuzna jer sam se ipak tokom igranja vezao za likove.
God of War - pored MGS najbolja igra koja je izasla za PS2...mislim da je to dovoljno!:D

Imao sam jos gomilu igrica za PS2 koje nisam stigao da predjem zbog cega se i danas dan kajem!
Pre svega tu spada Shadow Of The Colossus...
XBOX

Tesko mi je da se setim sta sam tu sve presao i igrao...ali ajde da probam da se setim!
Halo - kultni i odlicni FPS
Halo 2 - takodje odlican FPS samo sto nisam nesto odusevljen pricom u drugom delu

E sad imao sam tu takodje gomilu igrica koje nikad nisam presao ali sam igrao,kao npr. Jade Empire, KotOR, Ninja Gaiden, Shenmue II, Fable...

GC
Pored PS2 i XBOX sam najmanje igrao GC i tu koliko se secam nisam nista ni presao,mada sam igrao MGS Twin Snakes, Legend of Zelda The Wind Waker,naravno RE4 itd.

PS3

Tek od skora sam ponosan vlasnik PS3 tako da nisam nesto puno za sada ni presao...
MGS4 - po mnogima najbolja igra godine za PS3,a po meni uopste za PS3, i najbolji deo MGS serijala a i Raiden mi se svidja u ovom delu!:D
Uncharted - najzad nesto u stilu Tomb Raider a da nije glavni junak Lara Croft!:D Super igra i jedva cekam nastavak!

E sad igrao sam GTA IV i super je,samo sto ponekad ume da smori...I trenutno dosta igram Little Big Planet,sve u svemu sve vrhunske igre!

Poslednja izmena:
Ovo je lako kada je neko preshao 10 igara k'o ti :), a ko se igra duze od godinu dana malo mu je zez da pishe :d

Bolje da tema bude vezana isključivo za ps3, prvenstveno da ti utisci ujedno budu i savet za kupovinu...

Poslednja izmena:
Ovo je lako kada je neko preshao 10 igara k'o ti :), a ko se igra duze od godinu dana malo mu je zez da pishe :d

Igrao sam se ja dugo...ali sam imao pauzu od 3 godine jer sam prodao sve svoje konzole i skoro sam kupio PS3...
Pa mogu i samo da napisu koje igre su presli nista vise,ne znam koliko ljudi je ovde imalo sve 3-4 konzole pa da ima toliko da pise...
Ali kako god...:D

3-4 konzole ? Popularnih konzola je bilo bar 15, a ostalih josh 30, i onaj ko se igra 20 godina sigurno da ima stotine igara koje je preshao :)

3-4 konzole ? Popularnih konzola je bilo bar 15, a ostalih josh 30, i onaj ko se igra 20 godina sigurno da ima stotine igara koje je preshao :)

Eh pa sad...imao sam i ja gomilu drugih konzola:
Sa 5 god. sam imao C64 i zaista nemam vise pojma sta sam igrao na njemu!
Posle toga sam imao Sega Mega Drive, pa GameBoy i SNES...dalje ide PSone pa PS2, Xbox, GC i na kraju PS3!

I sada se sigurno ne secam vecina igara koje sam tada igrao,i zato je mozda najbolje navesti igrice od PSone ili cak PS2...kako ko hoce,ako ga ne mrzi neka pise...

Herkules - prva igrica koju sam igrao na PSOne i zaista se ne sećam da li sam je prešao, ali se sećam da sam je igrao baš dugo i da mi je bila zanimljiva.
Crash - igrao sam sve delove koji su izašli za PSOne i to mi je omiljena igrica. I ona je krivac što su mi dugmići na džojstiku bili potpuno izlizani.
Fifa 98 - još uvek imam cd, stoji mi u sobi kao suvenir. Sećam se da sam ustajao u 7h nisam ni doručkovao već odmah palio konzolu i igrao, igrao, igrao i igrao.
James Bond - ne znam tačno koji deo, ali je za PSOne bio. Na cd-u sam tad napisao "Đejsm Bodn" i tek sam pre nekoliko meseci kad sam našao taj disk skontao da tu nešto nije dobro napisano.

Poslednja izmena:
SEGA:
Sonic the Hedgehog 1,2,3,Sonic&Cnuckles-najbolja arkada koju sam ikada igrao
Mickey Mania-zanimljiva prica,atmosfera,zanimljivi bossovi i nivoi...
Greendog-fina igra,odlicna prica...
Marble Madness-nista spektakularno,ali moze da prodje...
Pac-Panic i Adams Family su isto dobre igre ali ih nikad nisam presao

...u medjuvremenu sam bio okoreli PC-evac tako da 10 godina nisam posedovao ni jednu konzolu :d

XBOX 360:
GTA4-fenomenalna igra mada sam ocekivao vise od nje
Kung fu Panda-simpaticna igra,zanimljiva avantura,dosta dobro mada lako...
Call of Duty:Finest Hour-s obzirom da obozavam ratne pucaljke ovo moze da prodje,mada nije nista spektakularno

ima jos pregrst olicnih igara koje jos nisam stigao da predjem zbog kraha mog xbox-a

ja se secam da mi je prva igrica koju sam igrao pre 6-7 god bila na nintendu.Zvala se donkey konk.Mnogo mi se svidela,prva nezaboravna ljubav.Posle nje sam igrao jos puno igrica koje sam igrao na nintedu.Aladina.........Posle nintenda sam presao na ps1 i prva igrica koju sam igrao na njemu je bila spyro.Mnogo dobra,dugacka,grafika je bila fenomenalna u to vreme,prica sasvim ok,extra misije...........Onda sam od pre 4 god postao okoreli pc-evac:-devil-: i nema koju igru nisam presao,normalno da valja.A za pc i da ne pricam...........

Mortal Kombat 1,2,3 :d

Uh jesi li ti lud? :d Znaš li samo koliko ima različitih sistema za igranje i koliko igara na njima?

Ja sam se intenzivno igrao na ovima:

Amiga, PC, PS1, PS2, PS3, Super Nintendo, Nintendo 64, GameBoy, Sega, SegaSaturn i sada da nabrojim šta sam sve prešao i utiske? :p Juče;)

Nisam bas skonto na sta si mislio kad si otvorio ovu temu?
Ako mislis na igrice na svim sistemima koje sam igrao onda ce spisak biti jako dugacak!
A ako mislis samo na ps3 bice najkraci :)

Ja sam na PS3 za okruglo godinu dana (na današnji dan) prešao:
Timeshift, Resistance, Prince of Persia Sands of time, Assassins Creed, Oblivion, Darkness, UT3*, Uncharted, COD4, Heavenly Sword, God of War, God of War 2, Little Big Planet*.
Igrao Virtua Tennis 3, Burnout Paradise, F1 CE, Tekken 5, Virtua Fighter 5..

Ostalo da pređem/izigram GT5p, Motorstorm, Prince of Persia Warrior Within i Prince of Presia Two Thrones.

Za godinu dana sam se naigrao neuporedivo više nego prehodnih godina na PCu.

neverovatan naslov teme :D znaci mi koji se igramo od 80-tih na ovamo (matora deca sta tjesh :D) nema sanse pisemo 188 strana (samo ja makar - 188 estimated pages :d) pa tju se ograniciti na zadnje dve igre koje sam presho

farcry 2 - utisak = 8,5/10
silent hill homecomming - utisak = 9/10

:smoke:

jes da je u sobi za konzole ali *** nisam naso ovo u sobi za pc

Poslednja izmena:
Sta ste se uhvatili za igre stare 20-30 godina, koga to sad interesuje i ko ce to da igra?
Lepo pisite o igrama sa aktuelnih konzola - PS3, Xbox 360 i eventualno PS2.

Sta ste se uhvatili za igre stare 20-30 godina, koga to sad interesuje i ko ce to da igra?

Zaboravio si da spomenes i nintendo wii:)
Eventualno ps2?
Mora da se salis neznam odakle bi poceo sa spiskom:D
Znas sta je 8 godina rokanja ps2 naslova:)

Poslednja izmena:
U pravu je covek,ne znam oko cega sad svi pravite problem...Dobro,lepo je to hvaliti se da ste igrali na svim mogucim sistemima ali iskreno ja ne ocekujem od vas da mi navodite sta ste igrali na C63, Amigi ili slicno...Ali ako vas ne mrzi pisite i sta ste igrali zadnje na vasem mobilnom!
I ja igram vec 15-ak godina i pola toga se ne secam,a i da se secam naveo bih uglavnom ono najbitnije kao sto i jesam od PSone!
Tako da pisite ako hocete, niko vas ne tera, samo molim vas nemojte pisati te komentare kao sto su "kao igrao sam sve i svasta,ne pada mi na pamet da pisem!", u redu nemoj onda ni pisati...
Takodje ova tema vazi da pisete i sta ste skorije presli a ne u zadnjih 20 godina!

Poslednja izmena:
Da dignem i malo ovu temu...I da ovu temu okrenemo ka tome koja je to igra koju ste zadnju presli?
Ako je ovo uopste pravilno receno...:d
Nadam se da me razumete sta sam hteo da kazem!:D

Kaze se poslednju :)

Poslednji sam proshao KZ2, sledece je Uncharted 2 :)

^I kod mene slicna situacija.

Killzone 2 --> Resident Evil 5 --> Infamous --> Uncharted 2 --> MAG --> ??? [GT5]

ja nijednu nisam jos preso na ps3 ....:D

PS2 postoji od juce... pa sigurno ima ljudi koji su obrnuli preko 200 igara... :D

presao sam samo GTA 4 na PS3, odusevljen sam bio pricom.
sad planiram dosta toga, da zavrsim MGS 4, Uncharted, Killzone 2, Heavenly Sword, R 1&2

Haha, Enduro Racer, koliko sam bacio vremena uz to ;)

Uh jesi li ti lud? :d Znaš li samo koliko ima različitih sistema za igranje i koliko igara na njima?

Ja sam se intenzivno igrao na ovima:

Amiga, PC, PS1, PS2, PS3, Super Nintendo, Nintendo 64, GameBoy, Sega, SegaSaturn i sada da nabrojim šta sam sve prešao i utiske? :p Juče;)

Dobro bre... Pa kako si uspeo da zaboravis/preslovic C64? Koliko je tu dzojstika stradalo samo zbog atletike na olimpijadi... :)

Mene izgleda ovde niko ne razume...Ne treba da napisete sta ste presli u zadnjih 15 godina, vec samo igru koju ste poslednju presli! :)

Hm...izlgeda da ovde dosta ljudi koristi PS3 samo za Online-Multiplayer!:trust:

Resistance 1 i 2,motorstrom,uncharted,mgs4,i kill zone2 polako prelazim,a sigurno cu preci re5 i uncharted 2 kad izadje.

Nazad
Vrh Dno