Šta je novo?

Koje igre predlazete preko adsl-a 512?

vylota

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
660
Moja oprema  
CPU & Cooler
RYZEN 5 5600X, WRAITH
Matična ploča
GA B450 DS3H
RAM
2X8 GB DDR4 3200
GPU
ASUS GTX 1660
Storage
M2 SAMSUNG 980 EVO PRO 512, WD GREEN SATA II 1TB
Zvuk
INTEGRISAN
PSU
LC POWER 600W 2.31
Kućište
COOLER MASTER
Monitor
SAMSUNG TV/MONITOR T27D390EW
Od juce imam telekomov adsl 512/64, pa hocu da iznenadim sina nekom dobrom original igricom koju moze preko mreze da igra. Bitno mi je da ne mora jos nesto ekstra da se placa, kao npr wow, koliko znam oko 10-15e mesecno. Njega interesuju warhammer, cc3, bf, counterstrike, cod... da li mozda postoje neki serveri gde mogu da se doticne igre cepaju i bez originala? Totalni sam laik za online igru, sem saha :), tako da bi svaka pomoc bila izuzetno korisna. Puno Vam svima unapred hvala na odgovorima i vremenu...
pozdrav
Pedja

ma,odvedi ga na basket mani se droge! :p

ma,odvedi ga na basket mani se droge! :p
Pametnijeg predloga nisam čuo u skorije vreme!!!!

Ako nećeš da ga zaraziš, nabavi mu CS 1.6.I dosta mu je, ne preporučujem klincima da šibaju wow (mada ne znam da li je stvarno toliko zarazan pošto ga ja nisam probao). Bolje mu je možda da igra online šah kao ćale. Otprilike svi domaći CS serveri rade bez originala, samo progoogle-aj, i naći ćeš ih.

Poslednja izmena:
CS, Dota, CoD... Neshto shto se odigra par partija kad se uzelish i to je to... A WOW i slicno ne dolazi u obzir!!!

Od juce imam telekomov adsl 512/64, pa hocu da iznenadim sina nekom dobrom original igricom koju moze preko mreze da igra. Bitno mi je da ne mora jos nesto ekstra da se placa, kao npr wow, koliko znam oko 10-15e mesecno. Njega interesuju warhammer, cc3, bf, counterstrike, cod...

Team Fortress 2 je super - nova i zabavna igra, dosta pucanja, vedra atmosfera i lepa grafika. Kod nas ima da se nađe za 2000 din po radnjama, ali ako uzimaš preko neta izađe oko 1100 dinara.

Po meni lik ti je najbolje rekao odvedi ga na basket,fudbal,... dobro i za tebe i za njega;)

A ajd sad salu na stranu od onoga sto sam ja igrao preko neta a ti naveo ovde mozes da ga zarazis s COD2 i COD4,obe igre mogu da se nadju za 1000-1500din originali,naravno igru nabavis s neta ili kako vec a onda za ove pare kupis original kljuc i eto ti originala ;)

Ne brinite, dajte linkove za sajtove :)

Ne brinite za sport, ima 13 godina i vec 7 trenira hokej na ledu, nego, hocu da ga na neki nacin motivisem da malo vise uci ako mu pustim da ponekad odigra nesto sta mu se svidja. Imaju klinci puno obaveza, 7 razred ce, ali im opet, kao i nama uostalom, treba neki antistres, neka dobra igra. Ja sam godinama igrao east i west front, preko mail-a, a mozda bi i sad i cale odigrao neku dobru ratnu online ako postoji :)? Nego, ako nije problem, mislim, mogu preko googla, ali ako imate neke sajtove, dajte, da ne bi gubio vreme, ako nije problem. Dakle, koliko vidim, nikako wow, a mogu cod i counter. Jel postoje neke sportske igre koje mogu online, hokej, tenis?
pozdrav

Counter Strike: Source; TF2 i Battlefield 2 je sve što treba za online igranje, a na MMORPG nemoj ni pomišljati, to može biti pogubno.

CS:S i BF2 koštaju po 799din.

a zavisi shta voli... ako voli pucachine nek cale uzme CoD4, ako voli neki MMORPG onda nek pika Guild Wars (kao wow ali ima "fore" da te ne drzhi tolko dugo kao wow i nema no lifera ;) i nema pretplatu). I nemojte MMORPG zlo ovo ono ja imam 14 godina i igram i WoW i GW pa mi nishta ne fali :d malo sam lood al eto *** :D
a mozhe i TF2 i Battlefield 2 :wave:

ali opet zavisi ako to voli.... to je jako "fanatichno" :d nema kraja akciji ;)

Da li se podrazumeva sledece?

Da igre online moraju biti originali? Jos niko nije dao ni jedan link, da bar mogu da bacim pogled kako to izgleda. Koliko vidim do sada, BF 2, TF, i CSS vode u predlozima, COD je tu negde. Stvarni mislite da se kanim wow-a, tj, da ga nekako ubedim da procita sve ove postove i da se dozove pameti :), uz moju roditeljsku pomoc?

Ne moraju biti ali sve što igram online sam kupio original što zbog specifičnih razloga što zbog automatskog updetovanja tj igra ti se uvek uredno updetuje i ne moraš ni o ničemu da razmišljaš i nisi ograničen na piratske servere. Ako nije ništa igrao do sada online, a da su u pitanju neke pucačni moj predlog bi bio COD4, u toj igri postoji neki vid levelovanja, tako da kad npr napravi određeni broj ubistava sa određenom puškom dobija upgrade za to oružije, onda skillovi kod samog igrača, više hp-a, jača razorna moć metka itd... Tako da kontam da će mu biti zanimljivo da gradi svog lika kako želi, a sve je dosta jednostavno.

Pazite mozete vi njemu da uzmete wow ali po mom mishljenju upropastili ste mu zivot.Imam druga iz osnovne koji je igrao wow od petka uveche do ponedeljka popodne NON STOP.Wow na vecinu njih loshe utiche jako npr ovaj lik je iskljuchio sve telefone u kuci samo da moze mirno da igra wow.A za ovo online igre mogu da budu orginal to je za vecinu.Npr za counter strike NoN steam 1.6 vi mozete da igrate na piratskim serverima sa njim a sa counter strikom 1.6 orginalom mozete da igrate i na piratskim serverima i na orginalnim serverima.Slazem se sa ostalim da je TF 2 jako zabavan.Samo ne znam njegovu cenu.I da pitam ostale.Koliko sada koshta TF2?
E sada zavisi shta vash klinac voli
Ako voli pucachine onda za njega je
Counter Strike Source (on je 800 dinara i dolazi sa Day of defeat to je kao ww2 i half lifom 2 deatchmatch i sve ove igrice se mogu igrati samo preko neta)
Counter Strike 1.6 non steam (po meni je bolji jer se skine za dz i svi serveri piratski su domaci i znam kakvi su jer sam ja bio admin na jednom od njih)
Call of Duty 2 i 4 (genijalne igre samo shto ja volim vishe cod2 jer sam ljubitelj partizanskih filmova =P)
A ako vash klinac voli rpgove onda
Diablo 2 (1600dinara je ceo komplet sa ekspanzijom Lord of destrucion po meni najbolja igra ikad)
Warcraft 3 (1600dinara je ceo komplet sa ekspanzijom i posle toga skinite mapu Dota i to je to)

Inace ja idem u elitnu gimnaziju u Beogradu i uvek imam vremena da odigram neshto i da nisam previshe zaludjen za igrice.Znachi WoW nikako.
P.S. mog naj ortaka ostavila ga je riba zbog Wow-a LOL

navuci ga na sah,il jos bolje texs holdem' poker :) uplati mu umesto 10/15 za 100 cipova nek mlati pare!!! dobro za tebe,ako ga sere ko zna kolika ce da mu bude pocetnicka sreca! :)

Ako klinac želi WoW, nabavi mu, uvek mu možeš zakinuti pretplatu :d

da ne otvaram novu temu....

moze li mi neko reci
dal mogu poterati CS preko 128/64 wireless-a
ili mozda moze ovaj net da pogura neku drugu igru

ako ne, da li ce mi pomoci 256/128 ????
treba ovih dana da uplatim net, pa da znam da li da povecam protok :whip:

Za CS i neko ugodno igranje sa pristojnim rejtovima 128 upload moraš imati jer su većina servera za 26 do 32 igrača.

@Agr3ssor THNX

videcu onda da povecam paket, evo mi lepog izgovora :smoke:

dok se ucilo nije bilo potrebe, al sad.... :banana:

Evo sta smo uzeli...

Kupili smo CS source, sa hl2 deatmatch +day of defeat source, za 800dindzi, BF2 sa sva 3 dodatka za 900, i far cry za 600. Jel far cry moze multiplayer?
Za sada smo instalirali samo CS, i preko steam-a radi fenomenalno, 1152x864, 16x anisotropic, sve na high... sjajna je grafika.
Downloadovao sam wolfenstein enemy ... ali nisam instalirao. Jel neko igra neke sportske igre preko mreze, tipa NHL, golf itd?
Mislili smo za rodjendan da sledeca online bude COD2, malo je skuplja od ostalih, 1800, ali ce joj mozda do jeseni pasti cena.
Kako stoji stvar sa COH, panzers phase 2, ili world in conflict?
pozdrav

nemoj CoD2 uzmi mu CoD4 1800 dinara koshta CD key dok je u radnjama 50e o_O

Gde kupiti cd key??

Mislim, za cod 4? A mozda i za neke druge igre?

Vrh Dno