Šta je novo?

koje "hladjenje"?

gavra33

Slavan
Učlanjen(a)
30.10.2005
Poena
300
elem, konachno uspeh caleta da nagovorim da zamenim ovaj "ventilator" koji imam i da uzmem neko hladjenje koje je beshumno, i prvo shto mi pada na pamet jeste vodeno hladjenje... sve preporuke su vishe nego dobrodoshle!!! 😉 naravno i cene me interesuju... rekoh caletu da se to krece negde oko 50tak evra... valjda nisam puno pogreshio... :d

znachi josh jednom, problem je zvuk koji proizvodi komp notju jer ja 24/7 downloadujem, kao i shto se cale plashi da hmm svo to strujanje vazduha dize kao prashinu i da shteti mom zdravlju, pa mi zato water cooling izgleda primamljivo... 🙂

eto tolko od mene! 😀

pozZz

Za shta konkretno ti treba hladjenje?
Water za ceo sistem ako uopshte ima kod nas koshta Boga oca...Najjeftinija "voda" za proc je oko 70-ak evra...Najbolje je da ventove povezesh na 5V i da uzivash ili da sa tih 50 evra pokupujesh dve 12-ice jednu da uduvava,a drugu da izduvava vazduh...
Za 50 evra se bash necesh mnogo usreciti...

hmm ok voda je izgleda malo skuplja nego shto sam mislio... ok kako i sa koliko para bi mogao da spustim decibele koji se proizvode na neki minimum?

Najbolje je da ventove povezesh na 5V i da uzivash

ne kapiram ja bash ovo... 🙂 da ih povezem? jedino kapiram ovo uzivash... 😀

Poslednja izmena:
Nisi rekao ono sto je jako bitno o kojoj je platformi rec (cpu,ploca,graficka,napajanje,...)sve to utice na odabir komponenti za hladjenje.Uputi nas malo blize pa cemo ti dati konkretne savete.

Nazad
Vrh Dno