Šta je novo?

Koja verzija ICQ-a?

To i mene zanima. Ova lite prikazuje mnogo reklama za moj ukus.

Znam, ali nisu samo reklame. Cini mi se siromasan opcijama.

icq koristim od 1996, a ovaj novi je krs. Koristim isto 2003a

Slazem se... Takodje 2003a

Dok sam koristio, koristio sam 2003a, posle sam presao na trillian ...

Probao sam novije verzije i slazem se da su bezveze ...

A zašto 2003a kada je odavno izašla 2003b?

miranda

AOL te tera da stalno preuzimaš nove verzija ICQ-u, ne dozvoljavajući da koristiš stare sa manje reklama. A ako ljudi zamrze ICQ, pa ebiga, tu je njihov AOL Messanger.

Ja koristim 5.03....zbog slanja poruke sa <enter>....a kada saberes, svi (verzije) su mi manje vise isti...

2003a

mozete na ICQ i preko onog flash klijenta. Kada se samo setim kakva sve s**nja ICQ instalira i ubaci, ne pada mi na pamet da ga koristim osim preko flash verzije...

2003a
Ne koristim 2003b zato shto je dosta sporiji o ovim novijim i da ne pricham

Boyce je napisao(la):
mozete na ICQ i preko onog flash klijenta. Kada se samo setim kakva sve s**nja ICQ instalira i ubaci, ne pada mi na pamet da ga koristim osim preko flash verzije...

Kakva?

Miranda. Trazi malo vremena dok se ne pronadju svi potrebni plugin-ovi ali zato odlicno zavrsava posao.

Trilian

Poslednja izmena:
Ja sam instalirao lite i počeo je da me obaveštava o novoj verziji, jedno mesec dana mi je dozvoljavao da radim sa starom a onda me je stavio pred svršen čin - ili da uradim update ili da zatvorim program.

gaim..

apolon je napisao(la):
A da probate Trilian 🙂 ?
Ne vredi... Jako malo njih ovde koriste multi-messenger client poput Trillian-a & Mirande. 🙁

Trillian, bre 🙂

@Crni
Ne kvari zabavu 😀

GEOM je napisao(la):
Znači da ljudi koriste Search opciju.
Bravo!
hello.gif

Nazad
Vrh Dno