Šta je novo?

Koja Value DDR1 memorija?

Ocoolaja

Slavan
Učlanjen(a)
24.04.2006
Poena
320
Treba mi modul od 1GB. Znaci osim Corsair ValueSelect koje nema kod distributera, a na ostalim mestima drzi previsoku cenu (130e!) koju value memoriju preporucujete? Naravno, da moze da se nabavi kod nas.:)

Ja pre nedelju dana nabavio Kingston VR modul 1GB, mislim da je bilo oko 110 evrija. Kupljeno u Alti-ju (trebalo bi da ima jos)

Poslednja izmena:
Kingston moze da se nabavi na dosta mesta i relativno je pristupacan (do 115e). Sad da li je pametno kupiti ovu memoriju - citao sam na par mesta da im se Value moduli dosta razlikuju od serije do serije jer stavljaju razlicite cipove na pcb? Za Transcend sam video na benchu da zna da bude u sukobu sa drugim modulima, tj da sigurno radi samo sa jos jednim transcendom. Sta je sa Kingmaxom i PQI - vidim ljudi ih dosta hvale, koje su im default i oc latencije?
Vise me zanima vise kvalitet mem, naravno bitna je i cena, ali to cu da izmerim sam.

Rade i ostrije ali treba ti kapacitet a ne brzina zar ne?

Pa ne znam ja imam Kingston vec nekoliko godina, sada sam stari modul od 512 (266Mhz) upario sa ovim novim 1GB (400Mhz) i sve funkcionise ok, dakle sa memorijom nisam imao problema. To je licno iskustvo nista vise...

Vrh Dno