Šta je novo?

koja usb flash memorija?

clown

Slavan
Učlanjen(a)
01.01.2007
Poena
319
vaša iskustva, odnos cena/kvalitet..

Kupio bih flash kapaciteta 1GB.

:guitar:

Apacer ht203,najbrza,bilo je dosta o tome,probaj search.

Koja god hoces,sto se tice flash-a,svejedno ti je.
Kako svejedno???Pa ima brzih,sporijih,skupljih ,jeftinijih,kojim lako spada poklopac a kojima ne,sa razlicitom duzinom garancije,razlicitog izgleda.Ne moze nikako biti svejedno.Ja sam mu naveo koja je najbrza a i nije preterano skupa a i lepo izgleda.
Hoces da kazes da je isto uzeti Apacera i Kingstonovog(obicnog) Travelera.Jeste da postoji razlika u ceni ali postoji i u brzini i kvalitetu.

Kako svejedno???Pa ima brzih,sporijih,skupljih ,jeftinijih,kojim lako spada poklopac a kojima ne,sa razlicitom duzinom garancije,razlicitog izgleda.Ne moze nikako biti svejedno.Ja sam mu naveo koja je najbrza a i nije preterano skupa a i lepo izgleda.
Hoces da kazes da je isto uzeti Apacera i Kingstonovog(obicnog) Travelera.Jeste da postoji razlika u ceni ali postoji i u brzini i kvalitetu.

u pravu si!

Pre par godina sam imao Apacera, i radio je odlično, pa mi ga neko maznuo (još jedan dokaz da je odličan :D )

sta fali kingstonu data travelerII? sta fali kingmaxu? a da ne govorim o corsair flash voyager-u. ja imam ta tri i odlicno rade sva tri, ne spadaju im poklopci (kingmax ga doduse ni nema) tako da..... sve je to ok i jedna sekunda manje vise ne igra ulogu a koliko para toliko muzike je uvek bilo.

Za one koji misle da je svejedno postoji thread USB Flash Benchmark koji je uvek sticky :).
Zavisi sta ti treba, ako ti treba nesto malo i lagano, tu je onaj Kingmaxov tanki. Ako ti treba pre svega izdrzljivo, a bogami i brzo, tu je Corsair Voyager GT, ako ti treba nesto zaista brzo, a da ne gubis poklopac (i odlicno dizajnirano) onda imas ApacerHT203. Ako ti treba elegantno i brzo, tu je GeIL David (od svih navedenih on je jedini dvokanalni). To su sve skupi & brzi. Ako hoces nesto jeftinije i malo sporije, sa solidnom izradom, imas gamu proizvoda od PQI-a (ja u subotu uzimam U172), U350, U3 verziju U320. Od apacera tu fantasticno zavrsavaju posao AH320 i AH220. Kingston...sve je prosek osim onih najskupljih, ali ako bas hoces da izdvojis toliki novac, drugi su u svakom slucaju bolji.
Od ovih navedenih zaboravio sam na onaj Patriot (veliki crno-crveni, skroz gumen). Mada je on za moj ukus recimo preglomazan. Preciznije od ovoga ne moze.

Brzo je brzo, al' dvaput je dvaput - naime vidim da se pojavio neki Take MS od 2GB za 20e,
isti samo 1GB za 1100 din. Ne treba ni cenu zanemariti...

Brzo je brzo, al' dvaput je dvaput - naime vidim da se pojavio neki Take MS od 2GB za 20e,
isti samo 1GB za 1100 din. Ne treba ni cenu zanemariti...

Svi znamo da TakeMS nije loš, ali sada se Kingston USB Data traveler prodaje po 1200 din. Apacer steno320 USB 2GB je 1800 din. Baš volim kad cene padaju.

Kingston DT 1Gb sam video da ima i za 1000din na istom mestu gde i Apacer AH320 2Gb za 1750din.

Poslednja izmena:
Apacer HT203 bilo kojeg kapaciteta...

kome je bitna brzina nek u sirokom luku zaobidje TAKEMS, uzeh na frku u metro-u 2GB (bila hica, zlikovci spalise TRAVELERA 2 - FRONT USB POGRESNO SPOJEN CUVAJTE SE)

ZNACI RAZMISLJAM SE DA PREDJEM NA DISKETE... hehehehe

Gledam u Novelovom katalogu (ko ne zna novosadska prodavnica tehnike itd) imaju Kingston Data trevel I (transfer protokola 2.0) 1GB = 1090din, 2GB = 1790din. Da li valja po odnosu kvaliteta i cene da se uzme?

Inace kakva je ovo po vama cena za ove USB flashove sa obzirom da oni nisu prodavnica koja se bavi hardwerom u velikoj meri.

Poslednja izmena:
Imam osecaj kao da sam stavljen na ignore svih korisnika benchmark foruma. Ja ne mogu da verujem!!!! Kad god ovde postavim neko pitanjunikad ne dobijem odgovor.

Imam osecaj kao da sam stavljen na ignore svih korisnika benchmark foruma. Ja ne mogu da verujem!!!! Kad god ovde postavim neko pitanjunikad ne dobijem odgovor.

Rusi, ili uzmi taj Kingston za te pare odličan, ili uzmi Apacera HT203 kao što predlažu ljudi (i ja :wave:)

Integral splash drive.
Ja sam ga nabavio u Engleskoj za 12 funti (1GB), ne znam da li postoji ovde da se nabavi. Odlican je, skroz je gumen, mislim da je manji od gorenavedenog Patriota, izdrzljiv je i vodootporan (sto je empirijski i provereno jer ga nosim uz privezak za kljuceve od kola, pa mi je jednom prilikom upao u baru na ulici)...Ako neko zna da li postoji ovde da se kupi pomenuti uredjaj i po kojoj ceni, bio bih mu zahvalan da to i saopsti jer me mnogi pitaju gde sam ga nabavio

Nazad
Vrh Dno