Kako svejedno???Pa ima brzih,sporijih,skupljih ,jeftinijih,kojim lako spada poklopac a kojima ne,sa razlicitom duzinom garancije,razlicitog izgleda.Ne moze nikako biti svejedno.Ja sam mu naveo koja je najbrza a i nije preterano skupa a i lepo izgleda.Koja god hoces,sto se tice flash-a,svejedno ti je.
Kako svejedno???Pa ima brzih,sporijih,skupljih ,jeftinijih,kojim lako spada poklopac a kojima ne,sa razlicitom duzinom garancije,razlicitog izgleda.Ne moze nikako biti svejedno.Ja sam mu naveo koja je najbrza a i nije preterano skupa a i lepo izgleda.
Hoces da kazes da je isto uzeti Apacera i Kingstonovog(obicnog) Travelera.Jeste da postoji razlika u ceni ali postoji i u brzini i kvalitetu.
Brzo je brzo, al' dvaput je dvaput - naime vidim da se pojavio neki Take MS od 2GB za 20e,
isti samo 1GB za 1100 din. Ne treba ni cenu zanemariti...
Imam osecaj kao da sam stavljen na ignore svih korisnika benchmark foruma. Ja ne mogu da verujem!!!! Kad god ovde postavim neko pitanjunikad ne dobijem odgovor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari