Šta je novo?

Koja Tv Za Laptop?

• Začetnik teme Začetnik teme soni
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

soni

Čuven
Učlanjen(a)
17.08.2003
Poena
619
Treba da uzmem neku externu TV za laptop...

Gledao sam npr Leadtek(oko 60e) al primetih:

-AverTVCardbus (TV-card Cardbus FM, w/remote, w/capture, w/time-shift, MPEG 1/2/4 rec., Stereo)
Mnogo mi zanimljivo sto se kaci preko PCMCIA kosta oko 55e

i

Mnogo zanimljivija zbog cene: MSI VOX II (TV-tuner Box external USB 2.0, analog, w/remote, w/capture) kosta oko 40e... Al ne znam dal radi ovo uopste izgleda kao USB Stick

Dajte neku preporuku sta uzeti, ima li ko iskustva sa dve gore pomenute(MSI i AverTV)

ja sam uzeo leadtek usb palmtop tv ili tako nesto oko 6250 dinara i mogu da ti kazem da je kartica ekstra ... kod drugih sam cuo da se javljaju problemi oko sinhronizacije slike i zvuka.. pa dobro pogledaj..
leadtek nema te probleme

Leadtek Walkie TV USB 2.0 Box.
Ovo je trenutno jedina eksterna tv karta koja se može naći u Srbiji, a da ima hardverski enkoding MPEG 1,2,4.
Cena oko 10.000,00 din.
Jeste malo skuplja, ali je zato najbolja.

Ipak ne bih toliko da dam puno mi to... Samo je bitno gledanje TV nikakvo snimanje
Prvobitno sam hteo Leadtek neku najjeftiniju sto mozda i bude na kraju.

Bas me zanima kako radi MSI VOX II al ocigledno niko nije probao?

Poslednja izmena:
Vox radi super, cak moze i kroz DScaler, ali moraju da se instaliraju driveri. Samo za 32-bit, cisto da znas. Slika je dobra za taj tip tunera (ne mzoe da se poredi sa PCTV/HVR-om🙂
Pre bih isao na USB varijantu jer onda imas slobodan PCMCIA slot za bitnije stvari, ali USB je klimav standard, tako da je PCMCIA verovatno kvalitetnija (nikad probao PCMCIA tunere).

Vox radi super, cak moze i kroz DScaler, ali moraju da se instaliraju driveri. Samo za 32-bit, cisto da znas. Slika je dobra za taj tip tunera (ne mzoe da se poredi sa PCTV/HVR-om🙂
Pre bih isao na USB varijantu jer onda imas slobodan PCMCIA slot za bitnije stvari, ali USB je klimav standard, tako da je PCMCIA verovatno kvalitetnija (nikad probao PCMCIA tunere).

Mislis na VOX II? VOX (I) nema u prodaji

Nazad
Vrh Dno