Šta je novo?

Koja socket A ploca za Kingmax Hardcore ddr500?

Spookysox

Slavan
Učlanjen(a)
20.11.2006
Poena
309
Pazario sam Kingmax Hardcore DDR500 2x512MB,ali nece da sljaka na Asus A7N8X-E Deluxe-max je 453Mhz.Recite mi koju plocu da pazarim , a da je socket A (Barton 3000+)...
hvala
pozdrav

ILI da predjem na 64ku,u tom slucaju KOji CPU i PLOCA?

Poslednja izmena:
mozda gresim, ali mi se cini da ne postoje socket A ploce koje podrzavaju vise od 400Mhz

Sve preko 460Mhz za SocketA procesore je cista premija. Tesko to ide na vise od 460Mhz za memoriju. Bilo je ovde i ljudi sa 500Mhz (ko je rekao CAR), ali su to zaista bili retki primerci. Jedino je DFI NForce 2 mogao tako nesto, samo odredjena revizija, koje kod nas nije bilo. Bilo je samo one koja nije htela.

Moze da isfura 250FSB, samo je pitanje kako. Inace predji na neku 64ku, neces se zeznuti. Sempron 2800 cepa tog Bartona samo tako!

.....

Probao sve nema sanse.max je 260mhz-a.
U fazonu sam klokovanja...znaci sigurno prelazim na 64ku + neka plocica dobra..idem da procunjam po forumu hvala na savetima...

Jel to menjas tek da bi menjao ili ti stvarno treba?
Secam se da sam ja za Epox 8RDA+ (nf2) uzeo Kingmax Hardcore koji je radio na DDR460 fsb 230 MHz pa sam mislio da mi je memorija prejaka za nf2, a ploca je bila ogranicavajuci faktor. Kad sam uzeo nf3 onda je postala preslaba, ploca je mogla preko 300 MHz pa sam morao da menjam opet memoriju.
Tako to obicno ide. Pre kupovine dobro se raspitaj da uklopis do max sve komponente ako hoces da o/c. Ali ovo je skup sport, shvatices kad tad.
Jos nesto, tesko da ces sa no name 450W bilo sta bolje da overklokuejs.

Poslednja izmena:
...

tek onako,da se obnovim,mada uvek cu biti korak iza svega...nisam u fazonu da dajem toliko para.Sacekam da jedan standard zastari pa njega pazarim.....Kao sto cu sada uzeti S939 + 64 ku...mada cu morato da predjem vise na taj PCIE....

Nazad
Vrh Dno