Šta je novo?

Koja ploca sa ddr3 memorijom?

micairvas

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
13.01.2009
Poena
199
Pazario sam Amd phenom II 550Be, i plocu gigabyte MA78G-DS3H. E sada je problem sto sa ovom plocom ne mogu da pokusam da otkljucam 3 i 4 jezgro jer ima sb700, a to me strasno iritira :D
Bio bih vam zahvalan ako mozete da mi predlozite kvalitetniju best buy plocu koja se dobro pokazala sa ddr3 memorijom i naravno mora posedovati sb710 ili sb750 kako bih mogao da pokusam da otkljucam jezgra. Planiram naravno i da se igram sa OC-om tako da mi je bitna kvalitetna i stabilna ploca koja ce lepo saradjivati sa 550BE!
Hvala

Ova ploca je skroz ok 80e je nova u radnji! Jel ima jos neka bolja na tu foru, hocu odmah da uzmem najbolju plocu pa da budem miran posle,tj da ne izvoljevam :D

LANPARTY DK 790FXB-M3H5

Uh hvala na predlozima, sve u svemu lep i velik izbor :D
A sta mislite o ovoj ploci, razmisljam nju da uzmem nije suvise skupa, a ok mi deluje! U pitanju je Gigabyte GA MA790XT UD4P.

A sta mislite o ovoj ploci, razmisljam nju da uzmem nije suvise skupa, a ok mi deluje! U pitanju je Gigabyte GA MA790XT UD4P.

Sve najbolje:d:D:d

Salim se,meni je dosad radila odlicno,nadam se da ce tako i da nastavi:p

Mada imam veliku zelju da uzmem ovaj MSI 790FX GD 70,nesto mi je zapao za oko:eyebrows:,ali nema sanse sad da menjam plocu jer stvarno nema potrebe.

EDIT-Cisto da znas,ploca se izuzetno greje.Bukvalno ne mozes da drzis prst na hladnjaku.N e znam da li je to samo kod mene slucaj ili su svi primerci takvi,ali to nema nikakvog negativnog uticaja na rad sistema...

Poslednja izmena:
Uh dobro da si mi rekao jer sam planirao malo da kloknem masinu! A ako su temperature visoke, mozda bih izbegao ovu plocu! Hvala na info :D
Bilo bi dobro da ako jos neko ima ovu plocu prokomentarise temperature na istoj!

I jos jedno pitanje predlozio mi je clan foruma da uzmem DFI DK 790fxb M2RSH, jest da je sa ddr2 memorijom, ali mozda bih je i uzeo ako je bas dobra ploca, iako je u topicu u ovom podforumu nekome bas crkla :D! Izuzev osto ova gigabyte ima ddr3 memoriju i DFI koje su prednosti jedne u odnosu na ovu drugu! Ne znam sta sam hteo da kazem ali ne moze da skodi :D

Nazad
Vrh Dno