Šta je novo?

Koja od dve Kingstonke???

Luckies

Slavan
Učlanjen(a)
01.12.2006
Poena
319
Da li mi neko ko je imao iskustva sa ovim memorijama moze pomoci oko izbora? Kakva su iskustva? Evo o cemu se radi:
Zbog Vista operativnog sistema i njegovom gladju za RAM-om, kupio sam 2x 1GB Kingston 667 memorije. Gledao sam neke testove i ostao prilicno zapanjen taktovima na kojim rade odredjeni modeli ovog proizvodjaca.

Memorija koju sam kupio na cipovima ima sledece oznake:

Kingston
408978.08
0715 PT02
D6408TEBGGL3U

Imam priliku da iste zamenim za Kingston sa sledecim oznakama na cipovima:

Elpida TWN
E5108AGBG
-6E-E
0715A9093

Posto se ne razumem najbolje u ovoj oblasti da li mi neko moze preneti svoja iskustva/sugestije tj. koja od ove dve se bolje pokazala, koja ima bolji oc kapacitet, koja je kvalitetnija...
Obe memorije su double sided 1GB/667.

Poslednja izmena:
Ja sam probao nekoliko modula na principu ovih gornjih ok su, elpidu nisam jos probao al bi i ona trebalo da je ok.

Imam ovu sa Kingston cipovima. Radi na 800mhz 4-4-4-12 @ 1.9v , i na 1000mhz 5-5-5-15 @ 2.15v na nf platformi.Za te pare mislim da nema bolje.

Ja imam i jedan i drugi modul, nikako da nadjem vremena da se igram sa njima malo vise, ali oba bez problema rade na 915mhz

Ajde ih provrti do ponedeljka molim te, da znam da li da menjam ili ne...

Imam ovu sa Kingston cipovima. Radi na 800mhz 4-4-4-12 @ 1.9v , i na 1000mhz 5-5-5-15 @ 2.15v na nf platformi.Za te pare mislim da nema bolje.

To je Xtra skok, skoro duplo! Sad si me pokolebao, mislio sam da je Elpida bolja! Sada ionako ne mogu da iskoristim tolike klokove, ali u buducnosti mozda cu moci, eventualno, postici cu vecu cenu za 2 evra kada ih budem prodavao ,)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno