Inace 6200 nema sta da trazi protiv pravog 9800pro
'Alo bre, sta pricate vi?!? :zgran:9800pro je mnogo bolja od 6200 pa cak i modovane 6200, naravno ako je to prava PRO kartica, proveri da li je 256 bit-a
CAR je napisao(la):'Alo bre, sta pricate vi?!? :zgran:
Jeste li probali ijednu od ove dve karte... narocito da ih direktno uporedite?!! :trust:
Nema 9800Pro sta da trazi pored modovanog i O/C-ovanog 6200... nema ni 9800XT, ma koliko da je klokovan... zao mi je, ali tako je.
Na istoj masini probano, 6200 (koji postane 6600) postize bolje skorove kako od 9800Pro, tako i 9800XT.
Darko, samo ti nabodi neki modabilni 6200 (drugim recima, samo nabodi BILO KOJI Leadtek! :d)
Pošto i ja trebam da uzmem grafičku u tom cenovnom rangu pitam: koliko su to bolji skorovi u odnosu na modovanu+overklokovanu 9800Pro karticu (pitam jer sam ljubitelj ATi-ja, a kartica je i 256-bitna a to će verovatno više značiti u budućnosti), a razlika u ceni nije velika (dvadesetak evra).CAR je napisao(la):'Alo bre, sta pricate vi?!? :zgran:
Jeste li probali ijednu od ove dve karte... narocito da ih direktno uporedite?!! :trust:
Nema 9800Pro sta da trazi pored modovanog i O/C-ovanog 6200... nema ni 9800XT, ma koliko da je klokovan... zao mi je, ali tako je.
Na istoj masini probano, 6200 (koji postane 6600) postize bolje skorove kako od 9800Pro, tako i 9800XT.
Darko, samo ti nabodi neki modabilni 6200 (drugim recima, samo nabodi BILO KOJI Leadtek! :d)
Na A64 Winchester-u na 2550 MHz, MSI K8N Neo2 Platinum (nF3 Ultra) ploca, dobro klokovan HIS 9800Pro IceQ (preko nivoa 9800XT) je davao oko 7000 poena u 3DMark-u 03.kole89 je napisao(la):Pošto i ja trebam da uzmem grafičku u tom cenovnom rangu pitam: koliko su to bolji skorovi u odnosu na modovanu+overklokovanu 9800Pro karticu (pitam jer sam ljubitelj ATi-ja, a kartica je i 256-bitna a to će verovatno više značiti u budućnosti), a razlika u ceni nije velika (dvadesetak evra).
hvala covek sto si mi otvorio ociCAR je napisao(la):'Alo bre, sta pricate vi?!? :zgran:
na istoj masini probano, 6200 (koji postane 6600) postize bolje skorove kako od 9800Pro, tako i 9800XT.
LjuDski je gresiti...KIBLA`s je napisao(la):hvala covek sto si mi otvorio oci
nisam ih nikad zajedno uporedjivao
mislio sam da je pro/xt i 256 bit dovoljno da se porazi 6200/6600 isao sam tom nekom logikom
ljutski je gresiti
A, neeee... pozelite Caru dobrodoslicu u magicni svet X850! :smoke:PoisonFree je napisao(la):pozelite Caru dobrodoshlicu u ponosni klub vlasnika 6200
svakim danom nas je sve vishe i vishe....sto je najgore, sve sami ljubitelji ati-ja![]()
Mislim da ti je bolje da uzmes 9800pro, mada taj MANLI, hmmm :d vrlo poznata marka, pazi da nije SE. 6200 Leadtek nije los(modabilan), mada ni 6600 bez GT nije nista narocito, pa realno nema dobre kartice bez 160-170 €. Pretpostavljam da ti treba AGP varijanta. Razmisli od full 6600 kartici - MSI Diamond edition sa DDR3 memorijom. Cena joj je oko 160 eura, a imas i 6800LE bulk, modabilan za te pare.Darko je napisao(la):Naisao sam na interesantnu ponudu. MANLI Radeon 9800 PRO za 115e, nov, full Pack; i opasno sam se pokolebao da pazarim neki modabilni GF6200. Obicno nemam dileme, ali ovog puta sam se zamislio...
Kakav je MANLI uopste? :trust:
Ne treba ti info za ASUS-ovu kartu, uzmi Leadtek-a. Onaj thread od 15-ak strana upravo tome sluzi.ficca je napisao(la):Nisam nista nasao o asus-ovoj medju starijim post-ovima.
Ako moze mala pomoc. link
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari