Šta je novo?

koja nokia za java igrice?

raindog

Čuven
Učlanjen(a)
08.10.2002
Poena
649
koju nokiu preporucujete za java igrice a da nije 3510i

rade li java igrice na 3510 (bez onog "I" ) ?

Sorry za off-topic, ali...
Znam da T68i (onaj plavkasti) ima BlueTooth, a ima li ga i obican T68 (zlatni-zuckasti)??

Izvini, ali nisam video, tek kad sam post-ovao...

najbolje java igre su na 7650 i 3650

Nabavi 6310i i skidaj igre sa neta kolko oces t.j. imas 260KB slobodno. Telefon je strava, ima litijum polimer bateriju koja drzi 2 nedelje. Igre mozes prebacivati IR portom ili bluetooth-om.

Mikky je napisao(la):
A sto neces 3510i?

zato sto sam citao u ostalim treadovima da ima puno bugova

ica je napisao(la):
Nabavi 6310i i skidaj igre sa neta kolko oces t.j. imas 260KB slobodno. Telefon je strava, ima litijum polimer bateriju koja drzi 2 nedelje. Igre mozes prebacivati IR portom ili bluetooth-om.

na zalost taj nema color display pa posto sada vec skoro svi telefoni imaju ne bih da uzimam nov telefon bez njega ... sta kazete na 7210?

raindog je napisao(la):
...

zato sto sam citao u ostalim treadovima da ima puno bugova

Naravno da ima bagove, ali svaka sledeca verzija popravlja iste :). Ja sam imao ver. 3.40, pa sam updateovao na 4.01... Dobio sam srpski (sto je najmanje bitno), 240 kb vise?! memorije, bolje rade igre i programi, tacnije, ranije se ponekad nisu dobro zatvarali, pa se resetovao mob, sad radi odlicno, GPRS isto tako... retko mi se javi poruka 'insert sim card', pa moram da se skinem sa mreze, pa se nakacim opet, ali se to resava u ver. 4.42...

stormbringer_bg je napisao(la):
...

Naravno da ima bagove, ali svaka sledeca verzija popravlja iste :). Ja sam imao ver. 3.40, pa sam updateovao na 4.01... Dobio sam srpski (sto je najmanje bitno), 240 kb vise?! memorije, bolje rade igre i programi, tacnije, ranije se ponekad nisu dobro zatvarali, pa se resetovao mob, sad radi odlicno, GPRS isto tako... retko mi se javi poruka 'insert sim card', pa moram da se skinem sa mreze, pa se nakacim opet, ali se to resava u ver. 4.42...

da li sam ubacujes softver ili ga nosis u servis... posto se ne isplati stalno placati da se ubacuje novi softver bolje onda kupiti skuplji tel

Nazad
Vrh Dno