Šta je novo?

Koja mini linija?

notax je napisao(la):
Ako mi proturis jednu stotku viska, moze i preko reda. :D

Cuj "Notax" glupo je da te ja tu sada nesto ucim, ali ako imas potraznju vecu od ponude, pa napravi neku malu "manufakturu"...

Mislim, treba nam domacih Hi - Fi proizvoda, ove linije tipa tehnics, aiwa, panasonic (hi - trash) imaju stvarno sugave zvucnike, nisu ni za sta osim za hitove granda i cityja, ili britny....

Mica je napisao(la):
Cuj "Notax" glupo je da te ja tu sada nesto ucim, ali ako imas potraznju vecu od ponude, pa napravi neku malu "manufakturu"...

Mislim, treba nam domacih Hi - Fi proizvoda, ove linije tipa tehnics, aiwa, panasonic (hi - trash) imaju stvarno sugave zvucnike, nisu ni za sta osim za hitove granda i cityja, ili britny....

Ma, zezam se. Kakva, bre, potraznja. I ja se iznenadim kada prodam zvucnike. Bolji su od fabrickih, brat bratu, jedno 2X, ali to ne mozes prosecnog Srbina da ubedis, na glavu da se postavis.
Uostalom, ako hoces, mozes i sam da se uveris.

Delija je napisao(la):
Soba je nekih 5x4 meteri, a TV ce biti, ako sve bude onako kako sam planirao, nekih 70-80 cm, zavisi koliko para mi bude ostalo posle risivera i zvucnika.

Ako mozes zbog rasporeda u sobi, stavi TV i uredjaje i 2 prednja kanala na kraci zid.

Ovako, jedan tip mi nudi risiver Sony STR-GX311, pa me zanima kakvog je kvaliteta i ako valja, koliko para da mu ponudim?

notax je napisao(la):
Ma, zezam se. Kakva, bre, potraznja. I ja se iznenadim kada prodam zvucnike. Bolji su od fabrickih, brat bratu, jedno 2X, ali to ne mozes prosecnog Srbina da ubedis, na glavu da se postavis.
Uostalom, ako hoces, mozes i sam da se uveris.

----------------------
----------------------

Znam sve to, nekada sam bio zesci audiofil....... Mozda mogu da ti pomognem nesto ali sada sam u velikoj guzvi, javicu ti se za jedno tri nedelje..........

Mica je napisao(la):
Za TV, pogledaj obavezno, leba ne jede (sada ce neki hteti da me obese, znam) onaj novi ONYX fazon 16:9 sa DVD - jem. 1700 dem je 85cm a 1500 je 72cm. Dakle, da ne bude zabune, to je Philips wide screen TV samo u domacem pakovanju.

Alternativa ti je Samsung wide od 2100 demona i sony od 2400 dem.
Pitanje je kvaliteta tog dvd-a, a i widescreen je za sad perverzija, za duplo manje para se moze uzeti normalan tv, samsung 72cm je oko 740dm max, (4:3)naravno nije flat .

Sta bi sa ovim risiverom, da li je neko imao prilike da se sretne sa njim ili imao bilo kakva iskustva o njegovom kvalitetu i radu?

Ma sony je zakon citaj te mi sa usana S O N Y.
Nisam kod kuce pa neznam koji je model ali sam igrom slucaja u bacio mp3 disk, i gle cuda svira.
cena joj je oko 17000 na 10 rata ili nesto ispod 15000 za kes.

Kazem ja SSSOOONNNYYY

A izvini sta je to 15000 u kesu i cega 15000?

bobanstosic je napisao(la):
Ma sony je zakon citaj te mi sa usana S O N Y.
Nisam kod kuce pa neznam koji je model ali sam igrom slucaja u bacio mp3 disk, i gle cuda svira.
cena joj je oko 17000 na 10 rata ili nesto ispod 15000 za kes.

Kazem ja SSSOOONNNYYY

Ne lupaj molim te. Za mp3 reprodukciju potreben je procesor sto stubovi svakako nemaju. Kladim se u sta oces da si stavio AudioCD :D

Ajd.

vlasta je napisao(la):
Sony je zakon za shit :D

Ja kao moderator, moram da intervenisem, i upozorim da jedan drugi moderator (necemo pominjati koji) ima Sony CD player i da ovo nije u redu.hrkk

Celt je napisao(la):
A izvini sta je to 15000 u kesu i cega 15000?

Posto mi ovde pisemo o High-End-u, onda znaci 15000 eura. :D

notax je napisao(la):
Ja kao moderator, moram da intervenisem, i upozorim da jedan drugi moderator (necemo pominjati koji) ima Sony CD player i da ovo nije u redu.hrkk
Jel mislis na ovaj moj midi koga ne koristim vec skoro godinu i po :D , mada imam i Sony diskman o kome mogu da kazem sve najbolje sto se rada tice.

RamOne je napisao(la):
Jel mislis na ovaj moj midi koga ne koristim vec skoro godinu i po :D , mada imam i Sony diskman o kome mogu da kazem sve najbolje sto se rada tice.

Ne, mislio sam na jednog drugog, koji je mnogo pogodniji za zavitlavanje, jer se odmah naduri, narocito ako mu diras neki hi-fi uredjaj ( a skupi su). :D

notax je napisao(la):
Ne, mislio sam na jednog drugog, koji je mnogo pogodniji za zavitlavanje, jer se odmah naduri, narocito ako mu diras neki hi-fi uredjaj ( a skupi su). :D

Ma ova ti je zagonetka mnogo laka, samo sto drugi ne prate :D.

notax je napisao(la):
Ne, mislio sam na jednog drugog, koji je mnogo pogodniji za zavitlavanje, jer se odmah naduri, narocito ako mu diras neki hi-fi uredjaj ( a skupi su).
Jel to izvesni g-din sa NBgd-a ? :)

vlasta je napisao(la):
Jel to izvesni g-din sa NBgd-a ? :)

E, sad, dosta je bilo. Nije ovo kviz. Nemojte da povredjujete privatnost choveka.

P.S. Jel' znate kako se budala drzi u neizvesnosti? Reci cu sutra. :D

P.S.S. Ma, reciii nam sada. :D

wow,cool

notax je napisao(la):

Imam i ja (trenutno) Sony cd-player (ESD-222 ES):)
Jes da nisam moderator,
Al opet da pocnem da se durim umesto Ace?:)
POZ:)

Re: wow,cool

Scorpio(DDMF)! je napisao(la):
Imam i ja (trenutno) Sony cd-player (ESD-222 ES):)
Jes da nisam moderator,
Al opet da pocnem da se durim umesto Ace?:)
POZ:)

Ne znas ni koji player imas. Oznaka je CDP-222ES. Drugo, mnogo je mator, 1990. godina. Acin je noviji i CDP-559ESD sto je odlican player + upgradeovan, ali taj 222ES i nije neki.

E freakovi :p ajd mi nadjite kupca za Sony CDP-M26, Notax ti si ga video ... da da onaj sto skuplja prasinu na polici i ne koristi se vec godinu dana :)

RamOne je napisao(la):
E freakovi :p ajd mi nadjite kupca za Sony CDP-M26, Notax ti si ga video ... da da onaj sto skuplja prasinu na polici i ne koristi se vec godinu dana :)

Nema problema. Za 20-25% cemo sve da uchinimo. :D

notax je napisao(la):
Nema problema. Za 20-25% cemo sve da uchinimo. :D
Ajd onda , nadji kupca, samo velik ti bre procenat ;)

notax je napisao(la):
Posto mi ovde pisemo o High-End-u, onda znaci 15000 eura. :D

Pa dobro majkumu, de vi zivite u nemackoj?
U evropskoj uniji.
Platio sam liniju 15000 DINARA.
A mp3 definitivno cita, ali ako su pesme u root-u cd-a.
Izmadju ostalog postoji u pro daji LG-ov DVD-CDRW-MP3-VCD i ima 5.1 izlaze sve za oko 17000 DINARA na sedam rata.

omnik je napisao(la):
Ne lupaj molim te. Za mp3 reprodukciju potreben je procesor sto stubovi svakako nemaju. Kladim se u sta oces da si stavio AudioCD :D

Ajd.
Mozda ja lupam. Ali onda lupaju i oni silni ljudi koji prodaju diskman-e koji citaku mp3.
Sta te to cudi, pa ako im je jeftino da ugrade neki procesorcic u diskman jos jeftiniji je onaj za mini liniju.

RamOne je napisao(la):
Ajd onda , nadji kupca, samo velik ti bre procenat ;)

Pa, ajde neka neko prokomentarise od ostalih, da li je mnogo maltretirati se nebrojeno mnogo dana i sedmica da bi se prodao CD player za npr. 120 DM i uzelo se 20-25 DM???

bobanstosic je napisao(la):
Pa dobro majkumu, de vi zivite u nemackoj?
U evropskoj uniji.
Platio sam liniju 15000 DINARA.
A mp3 definitivno cita, ali ako su pesme u root-u cd-a.
Izmadju ostalog postoji u pro daji LG-ov DVD-CDRW-MP3-VCD i ima 5.1 izlaze sve za oko 17000 DINARA na sedam rata.

Ma, znamo mi da je 15000 dinara, ali eto, tako, malo.....he.. :D

notax je napisao(la):

?????????????

P.S. :p :D

Samo Vas posmatram. ;)

Re: Re: wow,cool

notax je napisao(la):
Ne znas ni koji player imas. Oznaka je CDP-222ES. Drugo, mnogo je mator, 1990. godina. Acin je noviji i CDP-559ESD sto je odlican player + upgradeovan, ali taj 222ES i nije neki.

Pa dobro...
Zurio sam negde,al ako cemo da sitnicarimo oznaka je CDP-222ESD...
BTW. to je bio vic na marku (SONY) ne na to koliko je star ili koliko je dobar doticni player:)

POZ....

Nazad
Vrh Dno