Šta je novo?

Koja maticna ploca?

zlatkojovic

Cenjen
Učlanjen(a)
14.04.2009
Poena
159
Posto sam uspeo da s****m plocu P5n32-E SLI prepusten sam na milost i nemilost kupovini nove ploce!
E ovako,imam sledece: Q8300,3x1Gb PQI (800MHz),GTX260 i sad mi treba ploca! Treba mi ploca do 60E. Ne treba ploca sa SLI i ostalim fenserajem. Treba mi ploca da je stabilna,da moze da gura neki OC i da je pouzdana. A kada skupim kintu zamenicu je i terati Q8300 do MAX.

Interesantno je da mi je neko (preko sms) istu ploču nudio u zamenu za moju koju sam dao u bench oglase (p5k). Ako si to ti samo ću ti reći: nemoj se igrati vatrom. Ako nisi, izvinjavam se

shta se desilo dotichnoj?

"E ovako imam(imao sam) ASUS P5 N32-E SLI plocu i na njoj E6320 processor. I onda sam kupio novi proc Q8300 i stavio ga na ploci. FLASHovao BIOS i on je ocitao novi procesor. Pokrenuo Win7 i sve je bilo K. Medjutim... moj prijatelj je posle toga usao u BIOS i greskom(iz neznanja) povecao magistralu procesora od 1333 na 1433 misleci da je to za OC. I posle toga se nije comp upalio. Pokusao sam da restartujem BIOS i jumperima i vadjenjem baterije ali nista." + kada je prvi put startovao sa novim podesavanjima izbacilo je na crnom ekranu "Kopjuter detektuje novi procesor. Nemoj te nikako restartovati ili iskljuciti kompjuter" ...sacekao je skoro 1min i rekao: "Ovo ukova" i restartovao ga je. Igleda da je i tako sjebao MB!

Nazad
Vrh Dno