Šta je novo?

Periferni uređaji Koja 'kratka' tastatura

Miševi, tastature, štampači, skeneri i sl.

Alukard

Slavan
Učlanjen(a)
08.09.2016
Poena
315
Treba mi nova tastatura, zicana ili bezicna, nebitno je. Treba mi bez numerickog dela,da bude kompaktna, nista specijalno posto koristim samo za kucanje,ne igram igre. Za nekih 25€ ima li nesto ok?

Vrlo je slab izbor takvih tastatura kod nas generalno, u okviru tog budzeta Logitech mk240 moze da se nadje za oko 3000din, set je u pitanju. Korektna tastatura, puna velicina tastera sa izuzetkom up&down arrow, malo bucniji - plasticniji space taster, enter pune velicine ako ti je to bitno. 8 stepeni nagib nogica. Ako bas mnogo kucas, ipak treba da ides na neku kvalitetniju varijantu, za neko "normalno" koriscenje mozes slobodno da je uzmes.

Interesantan je Trust Nado, BT varijanta, kopija magic keyboarda rekao bih, ali nisam imao prilike da je probam.

Jetion JTDKB009 je jedna "kratka" mehanička i osvetljena tastatura koju imam već par godina. Vrlo solidna jedino što tasteri imaju priliččno dugačak put. Sa druge strane ima otvoren izgled i jako je lako da se oćisti između tastera, nema zaglavljivanja i takvih problema. Platio sam je tu negde oko 3 soma. Mene su takođe privukli veliki Reaturn, Caplocks, Shift i Space tasteri.
1621496032815.webp

Nazad
Vrh Dno