Najbolja je EPoX 8RDA+.Haludza je napisao(la):Ja mislim da uzmem ovu asusovu delux varijantu , pa me interesuje dal je ta ploca ista kao i asus obicni i u cemu je razlika i dal ima neka bolja n-force2 ploca od te ?
Stalin je napisao(la):mada nisam siguran da se pojavio njegov n-force2 model
Brza i znatno bolji overkloker. Za ASUS maksimalni FSB je 211 MHz, za EPoX... viseHaludza je napisao(la):Znaci epox je bolja ploca ? U kom smislu ? Brzina, stabilnost ? A kakva je ova asusova ploca , zato sto nju mogu povoljno da nabavim ...
Mala dopuna, na ASUS ploci memoriju mozes da guras na 200% od 211 MHz (naravno ako memorija moze 400 i kusur MHz i to ne u DDRu izrazeno).CAR je napisao(la):Brza i znatno bolji overkloker. Za ASUS maksimalni FSB je 211 MHz, za EPoX... vise
Recimo, do 220 (ako te bas ....) bez cackanja Vdd-a, sa njim jos vise.
Tacna oznaka je EPoX EP-8RDA+. Bas tako.Haludza je napisao(la):E a mozes li da mi kazes tacnu oznaku tog epox-a tj koja verzija i gde ima da se nabavi ... A jesi li 100% siguran da je bolji od asusa ? Zato sto sam o tom asusu cuo sve najbolje ...
To isto moze i na 8RDA+, sa jos 12 medjuvrednosti... tako da, u teoriji, tamo mozes memoriju da poteras na 500 MHz (250 MHz DDR).TazDeVil je napisao(la):Mala dopuna, na ASUS ploci memoriju mozes da guras na 200% od 211 MHz (naravno ako memorija moze 400 i kusur MHz i to ne u DDRu izrazeno).
Haludza je napisao(la):Porucih tog epox-a i pored ubedjivanja dilera ortaka da je asus bolja ploca . Ajoj ako ne valja taj vas epox - pa pljuvacu Benchmark dozivotno i u svakoj prilici...
Pa i jeste bolji ASUS, pogedaj koje je sve nagrade dobio njihov model A7N8X Deluxe, Epox je bolji samo po ceni (mala sala, a mozda i nije). U sustini sve su to dobre ploce, razlike su u nekim sitnicama.Haludza je napisao(la):Porucih tog epox-a i pored ubedjivanja dilera ortaka da je asus bolja ploca . Ajoj ako ne valja taj vas epox - pa pljuvacu Benchmark dozivotno i u svakoj prilici...
Pusti me Asusovih nagrada za AMD ploce, to se tamo kupuje novcem.TazDeVil je napisao(la):Pa i jeste bolji ASUS, pogedaj koje je sve nagrade dobio njihov model A7N8X Deluxe, Epox je bolji samo po ceni (mala sala, a mozda i nije). U sustini sve su to dobre ploce, razlike su u nekim sitnicama.
Nisam ja nikome nista preporucio. Procitaj ti to malo bolje.Aca je napisao(la):Care za nekoga ko nije probao ni jednu nF2 plocu i za nekoga ko samo cita razne clanke po netu, nisi uopste merodavan da bilo sta kome preporucujes. Klinacka paljenja ostavi za sebe i uzivaj. Kad budes kod kuce istestirao Epoxa, Abita, Asusa, Chaintecha, onda se pojavi i daj coveku pravi savet, a price rekla kazala ostavi za sebe.
Moje misljenje je da se treba dobro informisati pre kupovine...Darkmatter je napisao(la):Au Aco al napljuva coveka na brzaka pa nije to lepo, ipak je on prosao masu sajtova i foruma pa je procito dosta stvari iz prve ruke i to je nesto
Ovde se potpuno slazem sa tobom... samo, pitanje je kada ce te revizije (i da li ce?) doci do nas...Darkmatter je napisao(la):Za Haludzu koju god od ove tri da uzmes neces se *****ati svaka ima neku svoju vrednost mada ti i ja savetujem ako se budes odlucio za neku od ove dve NF7-S ili 8RDA+ da sacekas malo da izdju revizije trebalo bi da budu poprilicno bolje za overklok u slucaju da ti overklok nije bitan onda nemoras ni cekati kupuj odmah
Pa znam da je to sve komercijala, a isto tako je isa preporucenim memorijama, ko plati vise...Gedza je napisao(la):Pusti me Asusovih nagrada za AMD ploce, to se tamo kupuje novcem.
Kupi ili Epox ili Abit ...
Alexandar je napisao(la):Ako imas para za bacanje, i hoces sporiju plocu ti onda lepo uzmi Asus-a.
Pogledaj samo Top 10 rezultate za obe platforme (Intel i AMD) pa vidi na cijim plocama su ti rezultati postignuti....
Vuk Kovacevic je napisao(la):Ja imam Abit NF7-S, stvarno rastura!
Odlicna je ploca ne bih je menjao ni za jednu drugu!!!!!
DADE je napisao(la):A jesi probao klokovati na njoj il je odlicna za normalan rad?![]()
dilea je napisao(la):sto se tice tih revizija, jel' se to odnosi samo na novi BIOS, tj. da li mogu uzeti sad, a onda samo "nabacim " novi BIOS ili na nesto sasvim drugo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari