Pa i ja sam imao 8rda3+, radila je kao švajcarac i to sa RAID-om, dok nije crkla, ja sam malo preterao sa overklokom :d , već sam to pominjao na forumu. Sada vozim ovaj 8KDA3+ i extra sam zadovoljan, da ne ureknem, a troje mojih ortaka imaju 8KDA3j i rade im bez problema. Sada ako si baksuz :S:b4b je napisao(la):Ja bih se pre odlucio za ASUS-a, zbog negativnih uputstava sa epoxom (konkretno epox 8rda3+)
Wild Boy je napisao(la):Autor ove teme nigde nije naglasio da mu treba ploca za o/c sta ste se toliko zalepili za njega
Od te dve ASUS. Ako nisi ogrenicen samo na izbor te dve (citaj imas veci budzet) razmotri ABIT ili EPOX, a za nesto malo vise novca i neki DFI.Pexon je napisao(la):Asus K8N nf3; Gigabyte GA-K8NS nf3; EPOX 8KDA3I/J nf3?
Vule je napisao(la):Kakve veze ima OC? EPoX je jednostavno bolji u svemu. Najbolja ploca od pomenute tri, po svim kriterijumima, pa i po O/C-u!
GoranM je napisao(la):Od te dve ASUS. Ako nisi ogrenicen samo na izbor te dve (citaj imas veci budzet) razmotri ABIT ili EPOX, a za nesto malo vise novca i neki DFI.
Pa kad ne citam sve sto pise :smash:Misko je napisao(la):Ne razumem od te 2?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari